Oyun performansında F5 vs S23

ali11223

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu 2 telefondan birisini almayı planlıyorum. Kamera benim için pek önemli değil, telden sadece oyun ve sosyal medya ağırlıklı kullanırım. Sizce F5 beni oyun performansı konusunda tatmin etme konusunda yeterli mi yoksa S23'e yükselmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de oyunda tatmin eder. Mi 12T Pro, 30k fiyatına Mi sitesinde vardı. Oyun performansı daha iyi ama sosyal medyadan dolayı S23 seçerdim.

Sadece oyun odaklı kullanım varsa S23'e çıkmaya gerek yok. POCO F5 tercih edebilirsiniz.

Yani oyun oynuyoruz da yatıp kalkıp sadece oyun diyemem 3-4 saat instagrama bakarim film dizi izlerim ama bunlara oranla oyun daha çok oynarım demek istedim F5 bu kullanımlara dayanır değil mi yani bir zaman sonra ısınmalar kasmalar donmalar yaşanmasın?

Yani oyun oynuyoruz da yatıp kalkıp sadece oyun diyemem 3-4 saat instagrama bakarim film dizi izlerim ama bunlara oranla oyun daha çok oynarım demek istedim F5 bu kullanımlara dayanır değil mi yani bir zaman sonra ısınmalar kasmalar donmalar yaşanmasın?
Herhangi bir kasma donma yaşanması söz konusu olamaz. Sosyal medyaya sık sık içerik paylaşmıyorsanız F5 sorun teşkil etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı