S23 vs yurt dışı S23u vs Poco F5

Bütçe
25000

kazimsaksici

Centipat
Arkadaşlar merhaba, telefona ihtiyacım var. Yeri geldiğinde oyun oynarım o yüzden eli yüzü düzgün bir Snapdragon'dan yana kullanacağım işlemci seçimimi. Telefon almışken bir iki fotoğraf da çekerim herhalde o yüzden pocof5'ten biraz uzaklaşıyorum. Bütçem S23'ü zorlar ancak ekran boyutu çok küçük gelir bana S20FE'den bile küçük yapmışlar. Hem bütçem buralara çıkmışken yurt dışı S23u düşünüyorum ama çekiniyorum da. IMEI kayıt işlerini az çok araştırdım önümüzdeki yılın ortalarına kadar hiç kayıtsız kullanabiliyorum galiba. Tavsiyelerinize açığım.

S23 Ultra alıp server kayıtlı bir şekilde kullanabilirsiniz ancak gelen güncellemeleri Samsung'un kendi uygulamasından manuel bir şekilde yapmanız lazım. Kamerayla uğraşmanız bir yana, POCO F5 listedeki diğer cihazlarla rekabet edebilecek kadar overall bir cihaz değil, onu eleyin.

S23 Ultra alıp server kayıtlı bir şekilde kullanabilirsiniz ancak gelen güncellemeleri Samsung'un kendi uygulamasından manuel bir şekilde yapmanız lazım. Kamerayla uğraşmanız bir yana, POCO F5 listedeki diğer cihazlarla rekabet edebilecek kadar overall bir cihaz değil, onu eleyin.
Öyle çok güncelleme hastası değilim, s20fe bile aklımı çeliyor düz s23'ün ekran boyutuna bakınca, Yurtdışı ise bir şekilde alırım, yeni yılda sıfırlandığı için yaklaşık 10 ay kullanabiliyorum galiba ondan sonrası için IMEI'yi de kendim verebilirim ancak güvenilecek yer ve o zaman uçuk bir fiyatla karşılaşmaktan korkuyorum.

Cihazı nereden alacaksınız?
Abimin bir arkadaşının patronunun tanığıdıymış, 1 yıldır falan telefon alıp kullanan varmış o arkadaşı vs. ancak server kayıt yapmadan kullanıyorlar sanırım. Dün zam gelmiş S23Ultraya abim 30 bine dayanmış dedi bilmiyorum bu hafta sonu kendim bir uğrayacağım adamın yanına. Ablam yurtdışına çıkabilir arnavutluk sanırım, ona da aldırabilirim ancak fiyatlar bir garip 33 bin tl gibi bir fiyata satılıyor ve yanında S21FE hediye ediliyor sanırım? Bu zam gelmeden önce buradaki satıcı 25-26 bin tl diyordu.
Ekra24314n Alıntısı.PNG
@429065

S23+ a da bakabilirsiniz. Ben oyun oynamak ve video seyretmek için S23+ aldım. Ekranı normal S23 ten büyük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı