techno.exe
Picopat
Teşekkür ederim hocam.
Birlikte çalışalım mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam.
Birlikte çalışalım mı?
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Trailer ne zaman?
Birkaç gün içerisinde oyunun kısa bir videosunu atacağım.
Hocalarım önceki görselde koridor biraz boştu, daha fazla obje ekledim. Ayrıca UI'da küçük düzeltmeler yaptım, yakında oyunun başka haritalarını da paylaşacağım.
Çok güzel yapmışsın helal sana. Ne zaman nasıl oynayabileceğiz oyunu ve ben de sana yardımcı olabilir miyim? Daha önce de yazmıştım.
Hocam oyunu mobil için yapıyorum, 6 ay oldu proje üzerindeki çalışmam, oyunu tahminen mayıs ayının sonlarına doğru Play Store'da yayınlarım, yardım etmek istediğiniz için de teşekkür ederim, eğer yardıma ihtiyaç duyarsam size yazarım, şu anlık tek çalışmayı düşünüyorum.
Unity oyun motoru ile yapıyorumTamamdır bir ihtiyaç olursa ben buralardayım hocam bu arada oyunu ne üzerinden yapıyorsunuz?
Unity oyun motoru ile yapıyorum.
Hocam projeniz nasıl gidiyor ve bizde kendi oyunumuzu yapabilmemiz için ne öğrenmemiz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.