Oyun tarihinin en balon oyunları nelerdir?

Cyberpunk 2077 çok beğendiğim bir oyun olsa da "balon" kelimesini burada hak ediyor. Çünkü yapılan hype, bize 30 dakikalık oynanış videosunda anlattıkları, söz verdikleri (yaşayan şehir, RPG, oynanışa doğrudan etki edecek hayat yolları vb.) şeylerle elimize geçen arasında büyük fark var.

Balon kötü demek değildir. "Beklentilerin altında kalmış" şeklinde ele alabiliriz.
Hocam "Balon" kelimesini "Beklentilerin altında kalmış" olarak adlandırırsak haklısınız ama Çöp vs. diye ele alınacak olursa bu puanı almış oyuna kesinlikle balon denemez.
 
Kesin yazılmıştır ama yine de yazıyorum.
  • Star Citizen
  • No Man's Sky
  • Daikatana
  • Anthem
  • Mass Effect Andromeda
Ve daha niceleri. Ubisoft oyunlarını da sayarsak Rainbow6 harici son yıllarda çıkmış bütün Tom Clancy's oyunları.
 
İşin komik yani niye bu tartışmalara girdiğiniz. Abi zevk meselesi yani. Bırakın isteyen istediğini oynasın. Sana göre balonsa oynama ona göre değilse karışma yani 😀
 
Çoğu kişi Cyberpunk 2077 demiş lakin katılmıyorum. Oyunu 1650 Ti'lı laptopumda gayet güzel bir şekilde bitirdim. Tek bir bug ile karşılaştım o da oyunun başlangıçında droneları vururken elimde silah gözükmemesine rağmen ateş edebiliyordum. Gülüp geçtim sadece hiç canımı sıkmadı doğrusu. Hikaye olarak da gayet güzeldi lakin biraz kısa olması üzdü sadece. Gerçekten balon bir oyun arıyorsanız Fall Guys'a bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı