Oyun yapımcısı olmak

Oyunlara mod yaparak ve mobil birimde unity3d de oyun yaparak gendini geliştirebilirsin ve oyunların tutulursa belki para bile kazanabilirsin . Böylece sen öğrenirsin , kazançta olursun ve bu seni sarmaya başlar . Bir grup bulursun ve bu işe devam edersin . Mesela bu işte iyiysen oyunlarla irtibata geçip karakter modellemeleri , çim grafikleri vb. işleri yaparak para da kazanabilirsin ( tahmin ) .

Call of Duty, Battlefield , Assassin's Creed gibi oyunlar motion capture ile yapılıyor yani gördüğün o sahnelerin birçoğunu gerçek insanlar canlandırıyor Call of Duty Ghost için köpek kullanılmıştı mesela bunlar dışında efektler, bölümler çiziliyor profesyonel malzemeler ve programlarla yapılıyor böyle şeyler için sadece para değil çok iyi çalışanlar da lazım yani boşver bunları orucunu tut ya :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bak bu o köpek mesala

Son düzenleme:
Sen iki tane kedi ayarla Call of Duty Minnoş ve Pamuk diye isim çıkar favorimsin :) Bu nasıl bir işsizliktir? :)

Son düzenleme:
Sen iki tane kedi ayarla Call of Duty Minnoş ve Pamuk diye isim çıkar 50 CD benden söz orijinal alacağım :) Bu nasıl bir işsizliktir?
Dostum çok biliyorsan sen yap. Arkadaşın şevkini niye kırıyorsun? Cevat Yerli içinde aynı şeyi diyorlardı bak gör şimdi oynadığın o Crysis ve FarCry adlı oyunların temellerini attı. FC'yi 3. oyununda bıraktı ama Crysis serisi en iyi FPS olarak tarihteki yerinde duruyor.

@MantLe Öncelikle eğer F2P yani Free to Play hazırlayacaksanız CryEngine kullanabilirsiniz. Bu tür oyunlardan CryTek para talep etmemekte. Yok ben sıfırdan işe başlayacağım, oyundan para kazanacağım dersen önce programlama dillerini arkadaşlarınla beraber öğrenmen gerekli. Daha sonra bir oyun motoru hazırlamanız ve bu motor ile oyunu inşa etmeniz gerekli. En son iş olarak .exe'yi gerekli DRM'ler ile korumaya almalısınız ki korsan olarak oynanamasın. :)

Dostum çok biliyorsan sen yap. Arkadaşın şevkini niye kırıyorsun? Cevat Yerli içinde aynı şeyi diyorlardı bak gör şimdi oynadığın o Crysis ve FarCry adlı oyunların temellerini attı. FC'yi 3. oyununda bıraktı ama Crysis serisi en iyi FPS olarak tarihteki yerinde duruyor.

@MantLe Öncelikle eğer F2P yani Free to Play hazırlayacaksanız CryEngine kullanabilirsiniz. Bu tür oyunlardan CryTek para talep etmemekte. Yok ben sıfırdan işe başlayacağım, oyundan para kazanacağım dersen önce programlama dillerini arkadaşlarınla beraber öğrenmen gerekli. Daha sonra bir oyun motoru hazırlamanız ve bu motor ile oyunu inşa etmeniz gerekli. En son iş olarak .exe'yi gerekli DRM'ler ile korumaya almalısınız ki korsan olarak oynanamasın. :)

Ben arkadaşa takıldım ya mesajda gülücük var görmediniz mi? Hem o dedi zaten bizim mahallede çok köpek var ayarlarım bir tane. Ben o mesajdan sonra yazdım bu mesajı işi nereye getirmişsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arkadaşa takıldım ya mesajda gülücük var görmediniz mi? Hem o dedi zaten bizim mahallede çok köpek var ayarlarım bir tane. Ben o mesajdan sonra yazdım bu mesajı işi nereye getirmişsiniz.
Belki arkadaşın maddi imkanları çok çok iyi ve bu reelden sanala aktaran cihazların parasını ödeyebilecek kadar zengin? Bilemeyiz. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı