Oyun Yapmak İçin Gerekli Programlar

Daha fazla  
Şimdi ben arkadaşımla bir oyun yapmak istiyorum. Super Mario Bros gibi bir oyun. Ondaki gibi boruların içinden bölümden bölüme atlama gibi bir şey yapmak istiyoruz ama sanirım o zorluyor. Bu konu hakkında bana yardım edebilecek olan var mı? Yani yapacağımız görünümlerini, ismini, karakterleri, haritaları değistirip bölüm arttırmak bu çok mu olur? Ne gibi programlar kullanmalıyız? Eğer 2 kişi yapılabilecek değilse daha birilerini buluruz.
images.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun motoruna, çizim için Adobe programlarına birde en önemli şey; BİLGİ'ye ihtiyacınız var. Hocam bir oyun yapma nedir, nasıl yapılır, yapmak için neler lazım şunları öğrenin, dersini alın, ya da öğrenmeye çalışın ondan sonra karakteri delikten geçirmenize yardımcı olalım. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır. Öğrenin, yapamadığınız nokta da bizzat ben yardımcı olurum. Peki nasıl öğrenebilirim derseniz en küçük yardımcı kaynak önerisi olarak "Microsoft Açık Akademi" de bulunan Eğitimleri alarak akabinde ise dilediğiniz oyun motorunu kullanarak oyun yapabilirsiniz.

Şimdi ben şu durumu anlamadım oyun motoru nedir adobe programları ve bunlardan ücretsiz olanlardan önerebileceğin var mı?Kod konusunu anladım sanırim başlangıç için c++ ı öğrenmeliyim ama şu program işi kafamı katıştırıyor.Bir de java var onu da anlamış değilim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı