Oyuna para vermek enayilik midir?

• Konuyu başlatan misaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 150
  • Görüntüleme 21.172
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pay to Win oyuna para vermek enayiliktir, her verdiginizde daha fazlasını ister.
Bu tarz oyunlardan direkt uzak duruyorum ben.

Bu kız videoda Among Us oynuyor ve tabii ki "enayi" gibi oyuna para vermeyeceğim diyor, sizce oyuna para vermek enayilik mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kız diyorsa doğrudur? Şaka şaka.
Yoo biz yapımcıya destek oluyoruz.

Bugüne kadar hiçbir oyuna para vermedim yaklaşık 100 oyunu Torrent crack indirip oynadım Torrent veya crack oyun isteyen bana ulaşsın.

Değildir. İmkanı olan herkes vermeli. Sonuçta bedavaya üretilmiyor oyunlar. O çok sevdiğin oyuna devam oyunu gelmesi için elini taşın altına koyman gerekiyor. Tabi bizde kur bu durumdayken verdiğin destek hiç kayda değer bile olmaz ama vicdan meselesi.

İmkanı olmayan insanın korsan kullanmasını da normal karşılıyorum, oyuna para verilir mi ya, ya da oyuna para veren enayidir demediği sürece. Kullanıyorsa da en azından yaptığının etik bir şey olmadığının bilincinde olmalı.

1625518457466.png

Ben bir şey demiyorum. Linç yerim yoksa. Bu fotoğraf içimdeki sözleri açığa çıkardı bence.

Benim için hayır aksine hoşuma gidiyor, mutlu oluyorum, örneğin alacağın oyun için kaç ay bekliyorsun ve alıyorsun, heyecan ile oynuyorsun.

Alabilecek gücün var ise enayilik değildir yani gidip asgarî ücret ile Cyberpunk alıyorsan enayisindir.

Faydasız ve gelip geçici işlere para harcamak yanlıştır.

Bir oyunun ömrü ortalama 3-4 yıl sürüyor genellikle hadi bilemedin 8-10 yıl olsun.
Büyüyünce, yaşlanınca fikirlerin değişecek. Keşke daha faydalı işler ile uğraşsayım diyeceksin.
Bu sebeplerden dolayı oyuna para yatırmak, oyun içi para harcamak insana pekte mantıklı gelmiyor doğrusu.
En basitinden yıllarca WolfTeam oynayanlar, para yatıranlar vs. imdi oyunu bıraktı.
Vaktinde Goley diye bir oyun vardı. Hatırlıyorum arkadaşlarım deli gibi para harcıyordu bu oyuna ama oyun kapandı. Dolayısıyla oyuna yatırdığınız paranın sizlere hiçbir faydası yok. Anlık zevkler için cebinizi boşaltmayın. Para kolay kazanılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı