Oyuna para yatırılır mı?

Sound Track

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
708
Yer
Almanya Hamm
9A3D8882-5E84-495A-8896-58B6D0A9688E.jpeg


Instagram'da gezinirken bir sayfada gördüm. İnternet kafeye gittiğim zamanlarda bazı oyunlara da (Zula, Wolfteam) hep para yatıranları görürdüm. Öyle kişileri görünce bende saçmalık diyordum. Para yatırmak derken oyun alma platformlarına Epic Games'ya da Steam gibi yerlere para yüklemeyi ben de yapıyorum ve ücretli oyunların daha iyi olduğunu düşündüğüm için para yatırıyorum. Zaten ücretsiz zevk veren oyunlar çok yok. Benim de ücretsiz tek zevk aldığım oyun Brawlhalla. Sizce oyunlara para yatırılır mı? Siz hiç oyuna para yatırdınız mı? (Steam ve Epic Games hariç)
 
İnsanların kendi tercihi, ben hep ücretsiz oynadım korsana bulaşmadım, başkalarının oyunlarını rica ettim sağ olsunlar verdiler. Oyun içi bir harcama yapmadım.
 
Ben yatırmam gider oyun alırım ama diğerlerini de aşağılamam yani isteyen istediği şeye parasını verebilir ve buna saygı duymak zorundasınız.
 
Her oyuncu gibi ben de oyuna para yatırdım. Çocuk yaşlarda Metin2 oynarken internet kafelerden epin vs alıyorduk. Şimdileri ise (son 6 yıl) Steam, Origin üzerinden oyunlar satın alıp oynuyorum. Skin vs aldığım da oldu. Uzun lafın kısası oyuna para yatırılır. Para yatırmak günümüzde çok da abest bir durum değil bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı