Oyuncak hoparlörü sıkıntı çıkarır mı ?

252436

Hectopat
Akşam oyuncağın içini açtığımda bir kablonun karttan çıktığını gördüm. Ben de dedim hepsini çıkartıyım içinden. Son 2 kablo kaldı aynı renk telefondu oyuncak telefonun ekranının içinden gidiyor. Bu hoparlörü çıkartıp kartla beraber peçeteye sardım. Çıkan kabloları ve pilleri tutan metal yayı ve diğerini de çöpe atmıştım. Birleşikti kablolar aldım onu da peçeteye sardım. Metal şeyleri bıraktım. Acaba bu hoparlör sıkıntı çıkartır mı ? Şimdi gidip çöpe atmayı düşünüyorum. Akşamdan sabaha kadar kağıdın içinde beklemişti. Güç olmadan herhangi bir sıkıntı çıkartmaz herhalde dimi ?

Dosya Ekleri

• 92606114-5CEE-4FB5-A8E9-6D41BD28D225.jpeg
    92606114-5CEE-4FB5-A8E9-6D41BD28D225.jpeg
    736,2 KB · Görüntüleme: 113
  • FD461845-FF06-47B0-85B0-3BAC3F6C2073.jpeg
    FD461845-FF06-47B0-85B0-3BAC3F6C2073.jpeg
    748,4 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Çözüm
Sıkıntıdan kastınız nedir anlamadım. Aslında yazınızdan da, yaptığınız işten de pek bir şey anlamadım o ayrı da, sıkıntı çıkarır mı derken kastettiğiniz "çöpe atınca falan patlar mı" ise hoparlör dediğiniz şey içinde mıknatıs olan demir parçalı zardan başka bir şey değil. Elbette sıkıntı yapmaz. Yok eğer kastettiğiniz bozulması ise bozulması için hiçbir sebep yok. Kabloları lehimleyip çalıştırabilirsiniz.
Sıkıntıdan kastınız nedir anlamadım. Aslında yazınızdan da, yaptığınız işten de pek bir şey anlamadım o ayrı da, sıkıntı çıkarır mı derken kastettiğiniz "çöpe atınca falan patlar mı" ise hoparlör dediğiniz şey içinde mıknatıs olan demir parçalı zardan başka bir şey değil. Elbette sıkıntı yapmaz. Yok eğer kastettiğiniz bozulması ise bozulması için hiçbir sebep yok. Kabloları lehimleyip çalıştırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben patlaması yanması gibi bir sıkıntı çıkartır mı demek istemiştim. Peki bu karttan ve kablodan da bir şey olmaz değil mi? Şu an bataryadan ayrı duruyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı