Oyuncu bilgisayarı toplamak yerine oyuncu laptopu alınır mı?

Selam şimdi ben PC toplamak istiyorum ama Media marktan bir abiye sordum 25 bine PC toplamak yerine bir HP Victus al (i7) dedi ben kararsızım ve aradaki FPS farkında çok değişiklik olur mu kararsızım yazarsanız sevinirim.
Laptop avantajları: Taşınabilir, her yere götürebilirsin. Priz zorunluluğu yok.
Dezavantaj: Isınma sorunları olabilir, fan sesi rahatsız edebilir. Masaüstüne göre performansı daha azdır. Parça değişimi az olur. Ör. ekran kartı değişimi olmaz.

Sadece o da değil diyelim hem masaüstünde hem de laptop olarak, 4060'lı bir cihaz almak istendiğinde, masaüstü ortalama 17K'ya alınabilirken, laptop 32K ya alınabiliyor.

Bir de hani masaüstünde klavye bozulursa yenisini alırsın veya tamir ettirirsin olur biter ama laptopta çok daha fazla pahalı olur ve klavye tümden gidebilir.

Bir de hani masaüstünde klavye bozulursa yenisini alırsın veya tamir ettirirsin olur biter ama laptopta çok daha fazla pahalı olur ve klavye tümden gidebilir.
Ayrı klavye alabilirsin. O sorun değil. Ancak ekran kartı değişimi olmuyor ve arıza verirse çözümü pahalı oluyor.

@Slasher11 Hocam ne için alacaksın? Kullanım amacını belirt ona göre yorum yaparsak daha iyi olur.

Selam şimdi ben PC toplamak istiyorum ama Media marktan bir abiye sordum 25 bine PC toplamak yerine bir HP Victus al (i7) dedi ben kararsızım ve aradaki FPS farkında çok değişiklik olur mu kararsızım yazarsanız sevinirim.
Dostum şimdi amaç taşımaz ne bileyim dizinde oynamak değilse kralı gelse masaüstündekinden daha iyi olamaz. Sadece muhabbet FPS de değil üstelik. Isınmasıydı, bataryasıydı, bir sürü dert. Net masaüstü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı