Oyuncu klavye önerisi

Bütçe
6000
Ürün başlığına blue switch yazmışlar o yüzden dedim. Ürün detayını bilmiyorum.

SteelSeries Apex Pro vs SteelSeries Apex 7 arasında ki farkları biliyor musunuz? Tercihiniz ne olurdu? @N1cht
Tercihim yukarıda önerdiklerimden herhangi biri olurdu, hatta muhtemelen Iqunix tercih ederdim, Akko Santorini de olabilir.

Apex pro manyetik switch kullanıyor. Apex 7 mekanik switch kullanıyor.

Tercihim yukarıda önerdiklerimden herhangi biri olurdu, hatta muhtemelen ıqunix tercih ederdim, Akko santorini de olabilir.

Apex Pro manyetik switch kullanıyor. Apex 7 mekanik switch kullanıyor.

Neyse aldım hayırlısı olsun. Numpad olmadan eksikmiş gibi hissediyorum kendimi. Teşekkürler herkese. Param kalmadı neyse devam 😅😅

2025-01-21_18-43.png

@iReeKaa Normal klavyelere göre biraz ağır geldi. Kullanış olarak çok rahat, sesi de güzel. 1 USB, 1 klavye kablosu var kasaya bağlanan. Klavyenin sol arkasından USB girişi var flash falan takmak için. Sağ üstünde küçük ekran var oraya GIF koydum, SteelSeries programı açık bırakırsan o GIF oynuyor. Çok garip CS oynarken oynadığım silahı ve kilimi yazdı otomatik kendi, çok hoşuma gitti. Destek yeri rahat elim acımıyor artık masadan dolayı. Tavsiye ederim paran varsa al.

Konuya tıkladığıma pişman oldum Apex 7 ile Ornata falan aynı kulvarda yarışıyor şaka mı bu?

@iReeKaa Normal klavyelere göre biraz ağır geldi. Kullanış olarak çok rahat, sesi de güzel. 1 USB, 1 klavye kablosu var kasaya bağlanan. Klavyenin sol arkasından USB girişi var flash falan takmak için. Sağ üstünde küçük ekran var oraya GIF koydum, SteelSeries programı açık bırakırsan o GIF oynuyor. Çok garip CS oynarken oynadığım silahı ve kilimi yazdı otomatik kendi, çok hoşuma gitti. Destek yeri rahat elim acımıyor artık masadan dolayı. Tavsiye ederim paran varsa al.
Bu kadar para vermeye değer mi düşüncesi geldi mi peki? Bende Apex 7 almayı planlıyorum. Ama çok pahalı ve bu kadar para edeceğini de düşünmüyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı