Oyuncu klavyesi önerisi

Rakranos

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2017
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba, ilk başta Logitech G213 modelini denedim, 2 hafta kadar kullandım bu süre zarfında r tuşu ve t tuşu basmıyordu veya bastıgında ise çift basıyordu, araştırdıgımda ise bu klavyenin kronik problemiymi. Böyle olunca klavyeyi iade ettim. Her baktıgım klavyenin kronik sorunu var. Ya tuşlar sert basmaya başlıyormuş veya hiç basmıyormuş, yazmıyormuş. Her yerden kronik sıkıntısı olan klavyeler fışkıyor :D neyse 2 tane klavye begendim linkleri paylaşıyorum hangisini almalıyım? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

1. klavye -- CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM

2. klavye --HyperX alloy Core RGB membran oyuncu klavye - HX-KB5ME2-TU
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar ve mekanik alacaksanız hangi renk switch istiyorsunuz? Mekanik klavye olarak Royal Kludge G87'yi önerebilirim.
 
Bütçenizi tahmin mi ediyoruz?

Arkadaşın bulduğu klavyeler aşağı yukarı 700 TL civarında. Bu durumda bütçesi de belli.

Membran klavye niye bu kadar rahatsız ediyor? Yani insanlar bu tarz klavye tercih edemezler mi? Forumda klavye önerilerinde bu tarz yorumlar görüyorum ve acayip merak ettim nedenini. Sen cevabını biliyor musun?

Katılıyorum. Hem de bu fikirde olanların geneli "membran alınmaz ya!" deyip geçen tipler. Ben ise membran tarafındayım ve sebeplerim var. Bu fiyat bandında düzgün ve sessiz mekanik klavye bulmak zor. Yazılım ile uğraştığım için sessizlik istiyorum, önceden deneyimlediğim için medya tuşlarını da istiyorum ve numpad kısmının da avantajını kullanıyorum. Tüm bunların bulunduğu klavyeler ise genelde membran oluyor. Alt veya orta kalite mekanik klavye almaktansa kaliteli ve bol özellikli bir membran klavyeyi tercih edenlerin sayısı da epey fazla, benim gibi.

2 tane klavye beğendim, linkleri paylaşıyorum. Hangisini almalıyım? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu fiyat bandında ASUS TUF K1 ve Razer Cynosa V2 arasında kalmıştım ancak ikisinin de fiyatları artış gösterdi. İlerleyen dönemde ne olur bilinmez. K55 Pro XT de tercih edilen bir model.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı