Oyuncu laptopu almak pişmanlıktır

Oyuncu laptop aldım 1 ay önce gayet memnunum. Yok ısınıyormuş yok FPS berbatmış çok saçma. Senin masaüstünde dev dev kasalara sığdırdığın donanımlar burada daracık bir alana sığıyor. Haliyle biraz ısınacak ve biraz da performans kaybı yaşatacak. Onun dışında gayet iyi cihazlar.
 
Oyuncu laptopu almak pişmanlıktır bundan neredeyse 3 4 sene önce babam internet Cafe'ye gitmeyim diye oyuncu laptopu aldık FPS berbat ısınma sorunları yaşadım Lenovo legiyon Y520 bir de laptop.
Lenovo, asus gibi markalardan ziyade; monster, msı gibi oyuncu bilgisayarlarına yönelik markalar tercih etseydiniz bu şekilde sorunlar yaşamazdınız.
 
İnternetten baktım ve belli ki yeni bir cihaz değil. Oyuncu laptoplarının bazıları cidden çok ısınıyor zaten. Ve pil ömrü günlük kullanım için üretilen diğer modellere göre kıyasla vb. daha kısa olur. Alacak olan da ne olduğunu, ne yaşayacağını bilerek alır. Siz öyle yapmadıysanız ne diye genelleme yapıyorsunuz?
 
Alalı 3-4 sene olmuş. Hiç bakım yaptınız mı? Masaüstünde 1 yılda bir bakım yapılıyorsa laptoplarda özellikle gaming laptoplarda bu süre 6 ay olmalıdır. 6 ayda bir bakım, temizlik yapsaydınız şuan böyle konuşmazdınız emin olun. Yine performans düşüşü olurdu ama bu kadar olmazdı.
Ayrıca laptopların ömrü maksimum 3-4 yıl oluyor zaten. Pil, genel performans vs. büyük ölçüde düşüyor. O paraya masaüstü toplanır diye boşuna demiyor bazıları .d
 
Lenovo, asus gibi markalardan ziyade; monster, msı gibi oyuncu bilgisayarlarına yönelik markalar tercih etseydiniz bu şekilde sorunlar yaşamazdınız.
1532209928_download.jpg


Asus yerine Monster önermek mi ? Bruh
 

Geri
Yukarı