Oyunda küfür edilen kişinin dava açacağını söylemesi

Oyunda birine küfür ettim bayağı, bir kez cinsel taraflarına da ettim. Tacize de giriyor sanırım. Adam beni sesli konuşmaya çağırdı, çok hırslı ve kızgın bir biçimde dava edeceğini, polise vereceğini söylüyor. Korkuyorum bayağı bir, ne yapmalıyım? Hatamın farkındayım.
Trol müdür bilmiyorum, umarım dava eder. Hak etmişsin.
 
En iyi ihtimal ile para cezası, en kötü ihtimal ihtimal ile 3 aydan 2 yıla kadar değişen hapis cezası. Şayet kişi bu olayın arkasında durursa sizin için pek iyi olmaz ama biz 50 kere uyarıyoruz, söylüyoruz. Ne gerek var? Çok iyi olmuş. Bir daha yapmazsınız.
 
İnanmayın, milyon kere aynı şeyleri duydum. Örneğin size başıma gelen kömik bir olayı anlatayım. Çocuğun birisi ile anlaştık bize web sitesi yaptı beğenmedik. Ücretini ödemedik. Ardından benden 1 veya 2 yaş büyük birisini odaya çekti.(arkadaşlarım vardı benle yaşıt 3 kişi). Sonra o bizden büyük olan ben Subay'ım(ne alaka olduğunu anlamıyorum asker olunca devlet her şeyde yanında mı oluyor) devletden yana hiç bir sıkıntın olmayacak. Devlet tamamen arkanda olacak vs. vs. konuştu.
Olayın üzerinden 1 seneyi aşkın zaman geçti elime herhangi bir tebliğat ulaşmadı.
Yani böyle şeyler olabiliyor. Eğer karşındaki kişi kız ise ve onu taciz edecek büyük şeyler söylediysen uğraşma ve davayı kazanma ihtimali yüksektir.Haricinde pek uğraşılacağını sanmıyorum. Ama lütfen böyle şeyler yapmayalım. İyi günler dilerim 😉
 

Geri
Yukarı