Oyunlar eskisi gibi zevk vermiyor

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam! Bu konuyu biraz sohbet muhabbet edelim ve fikirlerinizi almak için açıyorum. Arkadaşlar, rekabetçi FPS oyunlar bana zevk vermiyordu, ben de ara verdim, 2-3 ay boyunca oynamadım. O zaman içerisinde hikayeli oyunlar oynadım. Sonra yeniden Valorant'a döndüm ama hala oyundan zevk alamadığımı fark ettim. Dedim ki bu böyle olmayacak. Hikayeli oyunlardan devam edeyim diyorum, kütüphaneme bakıyorum, 300 tane oyun var, aralarından bir tanesi ilgimi çekmiyor. Geçenlerde Assassin's Creed Valhalla alıp başladım, 40 saat oynadım, ondan da bıktım, bitiremeden sildim. İçimde hala eskisi gibi oyun oynama, oyunlardan zevk alma isteği var fakat oynayamıyorum, sarmıyor. Ne yapmalıyım?

Oyun oynama. Film izle böyle hikayeli Harry Potter gibi sonra onun oyununu oynayabilirsin Harry Potter'ın çok ünlü bir oyunu var hogwart legacy diye fakat biraz pahalı 30 dolar mı ne tam hatırlamıyorum.

Yeni çıkan oyunlar çoğunlukla benzer formülle çıkıyor. Aksiyon macera ve üçüncü şahıs bakış açısı. Çoğu da aslında birbirine çok yönden benzer.

Farklılık için Nintendo oyunlarına bir bakabilirsiniz belki. Veya farklı türlere bakabilirsiniz. Rogue-like, korku, kart oyunu, yarış, platform.

Arkadaşlar, selam! Bu konuyu biraz sohbet muhabbet edelim ve fikirlerinizi almak için açıyorum. Arkadaşlar, rekabetçi FPS oyunlar bana zevk vermiyordu, ben de ara verdim, 2-3 ay boyunca oynamadım. O zaman içerisinde hikayeli oyunlar oynadım. Sonra yeniden Valorant'a döndüm ama hala oyundan zevk alamadığımı fark ettim. Dedim ki bu böyle olmayacak. Hikayeli oyunlardan devam edeyim diyorum, kütüphaneme bakıyorum, 300 tane oyun var, aralarından bir tanesi ilgimi çekmiyor. Geçenlerde Assassin's Creed Valhalla alıp başladım, 40 saat oynadım, ondan da bıktım, bitiremeden sildim. İçimde hala eskisi gibi oyun oynama, oyunlardan zevk alma isteği var fakat oynayamıyorum, sarmıyor. Ne yapmalıyım?
Knk bu aralar (2 senedir) bende ayni olay var oyunlar zevk vermiyor 2020 2021 yillarindaki zamanalar kadar. Storyli oyun gir 1 hafta idare ediyor.

Zevk almıyorsanız oyun oynamayın başka şeylerle uğraşmaya başlayın, zorlamaya gerek yok. Eskiden aynı sorun bende de vardı dışarı çıkmaya ve farklı aktiviteler yapmaya başlayınca oyun oynama isteği tekrardan geldi abartıya kaçmadan ortalama 2 saat oynuyorum şuan gayet de zevk alıyorum aynı şekilde öneririm. Bunun dışında hikâyeli oyunlar oynayacaksanız sadece en kaliteli olanları oynayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı