Oyunlar zevk vermiyor

Oyunlar artık zerre zevk vermiyor. Eskiden çöp PC'de oynadığım GTA San Andreas zevk verirken, şu anda güncel konsolumda oynadığım güncel oyunların hiçbiri eskiden oynadığım oyunların verdiği zevkin yanından bile geçmiyor. Bir oyuna giriyorum, 15-20 dk sonra oyun dayanılmaz biçimde sıkıyor. Acaba oyunlar artık kötü mü çıkıyor, yoksa benim oyunlara olan tutkum mu azaldı? Konuyu sohbet amaçlı açtım biraz. Eğer sizde de bu olay yaşanıyorsa tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi okumayı isterim.
ne tarz oyunlar oynarsın eğer fps girmediysen seni bi 3 sene daha tutar eğer fps başlarsan
 
Küçük yaşta sorumluluklarımız azken her şeyden keyif alıp saçma sapan oyunları bile arkadaşlarımızla saatlerce oynardık. Şimdi ise belli başlı oyunlardan zevk alabiliyorum ve vaktimi ayırdığıma değmesi gerek. Yaş büyüdükçe bilgisayar oyunlarından uzaklaşırsın çünkü hayatına vaktini ayıracağın çok başka şeyler girer. Belki tamamen oyun oynamayı bırakmazsın fakat ayda 1 oyunu anca bitirirsin. Biraz oyunlardan uzaklaşıp başka şeyler ile uğraşırsan belki özleyebilirsin oyun oynamayı.
 
Deneyeceğim hocam.

Öyle düşünmüyorum hocam son zamanlarda böyle düşündüğüm için eskiden oynadığım ve sevdiğim güzel olarak kabul edilen oyunları oynadım ve zevk alamadım.

Her şey zamanında güzel hocam ben şu an oturup saatlerce Vice City oynayamam mesela güncel hoş grafikli ve özellikle arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir oyun bulmanızı tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı