Oyunlara param yetmiyor

Merhabalar yeni aldım sistem 8 ay çalışıp her şey gayet güzel ama oyun alacak bütçem yok zaten pandemi dolayısı ile durumumuz da iyi değil pek ama böyle boş boş durmak istemiyorum madem oynayamayacağım neden aldım diyorum korsan kullanmayı istemiyorum ama bazen mecburum buna diyorum sizce ne yapmalıyım? Çok sıkılıyorum.
Epic Games zamanında çok sağlam ücretsiz oyunlar verdi ve vermeye de devam ediyor. Bence 10-15 liraya hadi max. 50 liraya hesap satanlar var onlardan oyun dolu hesaplar alabilirsiniz, yaz indirimlerini bekleyerek ucuz oyunlar edinebilirsiniz, son çareniz korsan indirmek olsun yeni sisteme yazık etmeyin.
 
Başka bir çaren yoksa arkadaşların dediği gibi güvenilir yerlerden korsan indirmeniz daha mantıklı, ama ileride paranız olduğunda emeğin karşılığı olarak oyunları satın alın.
 
Korsan kullanmak istiyorsanız kullanın. Kimse sizi suçlamaz bunun için ama kötü bir şey olduğunu da bilin. Durumunuz olsun veya olmasın hırsızlıktır.
Ek olarak ucuza satılan hesaplara bakabilirsiniz. Epic'i söylememe gerek yok zaten.Bir de nurtopu gibi bir Gamepass'imiz var.Ben çok kullanmayı sevmesem de gayet kullanışlı bir servis.
 
1. CS:GO için bir hesap aç. (Steam)
2. 21. Seviye olana kadar oyna.
3. Çıkan şeyleri ana hesabına at.
4. Sonra hesabı CS:GO Prime Hesap diye sat. (Karşılığında ana hesabınıza satabileceğiniz bir item atsınlar)
5. Hesabını sattığında karşılığında aldığın itemleri de sat.

Ben bu taktikle çok oyun aldım.
Ama son 2 madde için uğraşmak lazım.
 

Geri
Yukarı