Epic Games Oyunlara zam ne zaman gelecek?

Son kale de yıkılıyor...

İyi dayandılar hocam yaklasık 6-7 aydır komik fiyatlara almaya devam edebiliyorduk. Tabii bundan sonra da pahalıda olsa birkaç oyun alırız ama ister istemez pahalı hissedeceğiz.

Stalker 2 alacağım 345 TL kaçmaz.
Bende çok arada kaldım alsammı almasammı diye bilemedim hiç.

Peki liste söyleyeyim alın ya da almayın diye tavsiye verirseniz çok sevirinim :D
- Cyberpunk DLC
- Sifu
bunu key sitelerinden Steam için de alabiliyorum sanırım
- Final Fantasy remake 7
- Lords of the Fallen
Steam'e göre ucuz üstüne kuponu da ekleyecektim
- Alan Wake 2'yi de düşünüyorum ama çok emin değilim biraz pahalı geldi.

Vallahi çok iyi dayandılar bile benim gibi çok oyun stok yapan varsa şu an rahat daha oynamadığım bir sürü oyun var hem Steam de hem de Epic de.

Peki liste söyleyeyim alın ya da almayın diye tavsiye verirseniz çok sevirinim :D
- Cyberpunk DLC.
- Sifu
bunu key sitelerinden Steam için de alabiliyorum sanırım.
- Final Fantasy remake 7
- Lords of the Fallen
Steam'e göre ucuz üstüne kuponu da ekleyecektim.
- Alan Wake 2'yi de düşünüyorum ama çok emin değilim biraz pahalı geldi.

Ben bugün Sifu'yu aldım hocam. Eğer Steam'de koleksiyon vb. yapıyorsanız key olarak alabilirsiniz. Ben yapmadığım için Epic Games'ten aldım + 10TL'ye Deluxe editiona yükselttim. Deluxe Edition içinde gerekli şeyler yok ama yine de Deluxe olması içimi daha rahatlatıyor :D.

Vallahi çok iyi dayandılar bile benim gibi çok oyun stok yapan varsa şu an rahat daha oynamadığım bir sürü oyun var hem Steam de hem de Epic de.

Steam'de 105 Epic'te 130a yakın oyun var ama toplasan 15-20 tanesini oynamışımdır. Yine arada kabasakaldan bazı oyunların keyini alıyorum gözüme güzel ve ucuz geliyor çoğu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı