- Makaleler
- 4
Arkadaşlar aynı sorun Fall Guys, CS:GO ve Mincerafta da oluyor. Bence ekran kartında bir sorun var. Ekran kartım 1660 Super.
Nasıl çözebilirim ?Hızla hiçbir alakası yok. Bu sorun rubberbanding dediğimiz şeye benziyor. Ping ve paket kaybından bağımsız olarak oluyor isterseniz araştırın.
Genelde tek çözüm yolunun ISS değiştirmek olduğu bir sorun. Çünkü sağlayıcına sorun olduğunu kanıtlamak için test yapamıyorsun zira test sonuçları sorunu göstermiyor. Video çeksen de bizden kaynaklı değil diye zırvalarlar.Nasıl çözebilirim ?
Türk telekom kullanıyorum.İnternet sağlayıcınızı çok merak ettim.
ISS nedir? Nasıl değiştirebilirim?Genelde tek çözüm yolunun ISS değiştirmek olduğu bir sorun. Çünkü sağlayıcına sorun olduğunu kanıtlamak için test yapamıyorsun zira test sonuçları sorunu göstermiyor. Video çeksen de bizden kaynaklı değil diye zırvalarlar.
Türk telekomTürk telekom kullanıyorum.
ISS nedir? Nasıl değiştirebilirim?
10-15 metre kablolar bulunuyor. Şahsen kullandığım 10 metre.Bizim modemle PC arasındaki uzaklık 10 metre olduğu için bağlayamıyorum maalesef.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.