Oyunlarda AMD mi yoksa Intel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse ya benim bu HD 7850 çok mu kötüdür?

800 TL veririrdim AMD ekran kartı çok güzel ama işlemcisinden allah belamı versini bir daha almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mehmet bence sen o kartı at çöpe gitsin yazık karta, kurtulur.

Bir de amd nin neresi kötü? Hadi sıcaklık desen senin için bi sorun oldu diye amd kötü mü? Ona kalırsa Recep Eray pc topluyordada intelde sorun olmuştu. Offff intel ne kötü ya vay be bu paraya mı dememiz lazım. Amd de iyidir İntel de. Ne için kullanacağına bağlı. Bu 6100 sıcak mı?

screenshot.jpg

Ben diğer 7850 konusuna cevabı yazdım zaten. Artık karta yazık oldu bu kadar hakaret yiyeceğine çöpe gitsin daha iyi. O kartın açamayacağı oyun yok zaten ve takılmadan her oyunu açabilir. Optimizasyon hatalılar hariç.

Ya ömer bu kart 5 sene içerisinde oyunları açmazsa vay halime.

Exper alıcaktım, ekran kartı HD 6570. Sizce bu ekran kartı seneye oynatırmı? Hemen çaktım manzarayı almadım.

Metmet saçma saçma sorular sormakta üstüne yok kardeşim.

HD 7850 kötümü diye sorabiliyorsan sana şu cevabı veriyorum : Hazır gitmişken bize de 2 pide al fırından.

HD 7850 5 sene içerisinde oyun açmassa arkadaşım bana kızar .:( Tam 3000 tl verdi.

Sence 5 sene içerisinde oyunları açar mı ? Arkadaşım çok ağır programlar kullanıyor, ondan i7 aldı ve ben de olsam i7 alırdım.

Mehmet, yorumları okuyarak cevap verebilirsin.

Konuya gelirsek. AMD güzel bir seçim olacaktır. mevsres kardeşim çok iyi demiş. İntel pahalı değil. AMD ucuz. Oyun oynarken işlemciyi ekran kartı kadar yüceltenler var. Yahu işlemci ekran kartından pahalı olur mu ? Intel Celeron'dan i7'ye geçen arkadaşlar tabi performanslı derler. AMD neyine yetmiyor arkadaşım ? Tabi 3000 TL'yi geçen sistemler için Intel öneriyoruz. Çünkü Intel mimari konusunda başarılı. AMD ne yaparsa yapsın zaten geçemeyecek. Adamlar 22 nm'ye inmiş, forumlarda Phenom II 965 alayım mı 3500 TL bütçem var diyorlar ! Siz böyle yaparsanız tabi Intel performanslı olur.

AMD işlemcilerin içinde her zaman gizli bir güç olduğunu savunmuşumdur. Katılan ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı