The Fallen Angel
Megapat
Teşekkürler hocam.Hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam.Hayırlı olsun.
21 yaşındayım ve aynı durumu yaşıyorum. Tam tamına 50 tane oyun yüklü fakat hiçbiri sarmıyordireksiyon seti var o bile keyif vermiyor. Oyun oynamak istiyorum ama oyuna girince zevk almıyorum.
Yaş 27, artık oyun oynamıyorum bile. Sarmıyor.
Ben sistemi yeni topladım, şu an zevk veriyor. İleride ben de aranıza katılacağım sanırım.
Offline oyunlar sarıyor daha cok fakat eskisi kadar değil.
Büyümekten kaynaklı olan bir şey galiba. 24 yaşındaki abim de eskiden oyun oynardı fakat şu an 2 ayda bir anca.
Buradaki çoğu kişi de onu söylüyor.
Hayırlı olsun.
15 yaşında olmama rağmen bana bile zevk vermiyor. Evden okula okuldan eve gidip geliyorum.
Bende 24 yaşındayım arada bana da öyle geliyor arkadaşlarla Online oyun oynarken zevk alıyorum sadece bir de FIFA onunda dışında oyun açıp oynayasım gelmiyor.
1.6 şahin al kabak lastik tak yanla.
15 yaş zevk vermiyor aynı durum.
Teşekkürler hocam.
Oyunların sarmamasının sebebi günümüzdeki zevk algısının bozulması, insanın küçüklüğünde oynadığı oyunlar, çocukluk zevkiyle oynadığı için çok daha mutlu hissettirir, günümüzde ise yapımcılar genellikle parayı sevdiği için hikayesi eski oyunlara yetişemeyen oyunlar yaptıkça haliyle insanlar mutlu olmamaya başladı. Şahsen ben de bazen sıkılsam da yine de zevk alabiliyorum, mesela örnek vereyim.
Bizim önemli bir problemimiz mesela Online bir oyun oynarken hırs ile 1. olmayı arzulamak, ona ulaşamayınca sıkılıyoruz, sinir oluyoruz, üzülüyoruz, halbuki 1 adam dahi vurmak ya da ne bileyim o süreç içinde yaşadığın önemli olaylar, belki uzak mesafeden adam vurmak gibi, yani oynadığımız her dakikanın değerini bilebilmek önemli, oyunları eğlenmek için oynamıyor muyuz sonuçta?
6 yaşından beri oyunlardan hiç sıkılmadım. Şu an 15 yaşındayım ve sıkılmayı da düşünmüyorum.![]()
PC kötü olunca hevesleniyorsun, PC de olunca oynayasın gelmiyor.
Oyunlar zevk vermiyorsa sana zevk veren şeyleri yap. Bir yaştan sonra sıkabilir. Eskisi kadar keyif alamayabilirsin. Veya yeni oyunlar keşfet.
Vallahi sormayın bende de aynı sorun var yaş oldu 26 beni de çok sıkıyor artık.
Bir şeyi sürekli yapmak veya uzun süredir yapmak, insanları bir süre sonra sıkmaya başlar. Özellikle yaş ilerledikçe genellikle oyun oynama süresi ve zevki azalır. Bu normal bir şey, daha farklı şeylere zaman ayırıp daha farklı zevklere sahip oluyorsunuz.
Eskiden internette zaman geçirmenin en iyi ve en çok tercih edilen yollarından birisi oyunlardı. Şu anda internet çok daha geniş bir kapsama alanı sağlayıp farklı şeylere de yönlendirebiliyor insanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.