Oyunlarda Çabuk Sinirlenmek

red1337

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
175
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde sinirli biri değilimdir ama oyunlarda bir oyuncu bana küfür ettiğinde, bizim takımdaki eleman kötü oynadığında veya karşı takımdan biri beni öldürünce (evet çok ilginç :like:) çok sinirleniyorum, klavyeyi fareyi kırmamak için kendimi zor tutuyorum ve küfür etmeye başlıyorum bu olay genellikle CS:GO'da oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Durmadan oyundan süreli uzaklaştırma cezası alıyorum bu durumdan bıktım. :yumruk:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lel oynamayı bıraktıktan sonra ben o konuyu baya bi' aştım, CS GO'yu bırakmanı öneririm veya kendine kısıtlama getirmeni öneririm, farklı oyunlara yönel.
@er36po 45 liraya aldığım klavye bugün olmuş 70 lira kıyamam bambıklara sararım onu. :D
 
Kır monitörünü. Birdaha yapmazsın zaten :D Ben yeni klavye almamak için sabrımı tutabiliyorum. Hatta senin sinirlendiğin o durumlarda ben çok rahat oluyoru neden acaba :D
 
Aynı şeyi CS:GO'da ben de yaşıyordum fakat artık kurtuldum. Online oyunlar artık trollerle, ana bacı sövenlerle, ırkçılarla ve mic spamlayan küçük çocuklarla doldu. Online oyunları bırakırsan daha iyi olur fakat bırakamam diyorsan kendi kendine "Bu sadece bir oyun, eğlencesine oynuyorum" diyip eğlencesine oynayabilirsin :) Olmuyorsa dediğim gibi başka çare yok oyunu bırakman lazım. Yoksa çok monitör kırarsın :D
 
Bana da çok oluyor. Fareye vuruyorum çünkü çok eski PS/2 girişli. Everest ama pek de bir şey olmuyor fareye :D Klavyeye vurmak yemiyor o kadar para verdim klavyeye :D Bazende başka bir oyuna geçiyorum bir süreliğine sinirim yatışınca oyuna geri dönüyorum. Ama bir süre sonra kısır döngüye giriyor bu :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı