Windows ve donanım yazılımlarının güncel olduğundan emin olmak lazım. Her oyunda %100 CPU kullanımı çok beklenen bir şey değil. Oyun sırasında arka planda çalışan gereksiz uygulamalar olabilir. Oyun içi değerleri görsel olarak paylaşman iyi olur. Isı değerleri, kullanım oranları, çalışma frekansları şeklinde.
Ayrıca şu program ile varsa güncelleştirmeleri yapar mısın?
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
Windows ve donanım yazılımlarının güncel olduğundan emin olmak lazım. Her oyunda %100 CPU kullanımı çok beklenen bir şey değil. Oyun sırasında arka planda çalışan gereksiz uygulamalar olabilir. Oyun içi değerleri görsel olarak paylaşman iyi olur. Isı değerleri, kullanım oranları, çalışma frekansları şeklinde.
Ayrıca şu program ile varsa güncelleştirmeleri yapar mısın?
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
9400F ve 1660 Super kullanıyorum. İşlemcimiz ve ekran kartımız hemen hemen aynı güçte diyebilirim. RDR2 ve Cyberpunk'da bazen anlık CPU'yu 100 görüyorum o kadar. GTA'da Ultra ayarlarda ben 100 kullanımı hiç görmemiştim CPU için. Bu da YouTube'dan aldığım görüntü. CPU kullanımının 100 olmasına bir sıkıntı var.
Eki Görüntüle 813877
Simge durumuna mı küçültüyosun yoksa tamamen kapıyor musun?Asus GPU Tweak II yazılımını öneririm. Programın sadece Gaming Booster özelliğini kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda direkt Gaming Booster seçeneğine tıklıyorum ve sonra programı kapıyorum. Arkaplanda çalışan ne kadar gereksiz windows yazılımı veya çeşitli programlar vesaire varsa kendisi kapatıyor. Biraz daha işlemci gücü kazanmış olursunuz. Tavsiye ederim. Ekran kartınızın ASUS olması gerekmiyor.
Eki Görüntüle 813874
Tamamen kapıyorum.Simge durumuna mı küçültüyosun yoksa tamamen kapıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.