Oyunlarda hiç hile yaptınız mı?

Evet, bazı single oyunlarda kasmakla uğraşmak istemediğim şeyleri cheat engine ile kastım. Ayrıca CS:GO'da yaptım. CS:GO'da hile o kadar çoktu ki en son valorant'inda çıkması üzerine karşıma gelen hilelere bende hile açarak yargılama yaptım. Hasta insanlar ne zevk alıyorlarsa. Ben yaptığım şey yanlış olsa da adama aynı şeyleri yaşatmak için kullandım. HWH ile işini zorlaştırdim veya kaybetmesine sebep oldum. Rahatsızlik falan hissetmiyorum çünkü karşısı haketti. Sonrada oyunu bırakıp valorant'a geçtim su son zamana kadar valorant'ta hile yoktu fakat onda da çıkmaya başladı. 2 haftadir bir sürü geldi. Yeni patch gelene kadar ranked girmiyorum.

Metin 2'de örümcek zindanında hile açmış kasılıyordum, server birincisiydim. Banlanınca bıraktım ama banı hileden değil birine küfür etmiştim ondan yedim. Loncamdan attığım biri gelip zindanda bana ks atıyordu bende en son dayanamayıp küfürü basmıştım, adam şu sözü söyledi "istediğimi aldım" ve gitti. Yanlış hatırlamıyorsam 2010'da ban yedim, 2021'ya da 2023'e kadar ban atmışlardı. Hesabı hatırlasam girmeyi denerdim aslında. :) İlk ve son hilem o oldu.

Hypixel'de damage hilesi ve F3+a sayesinde adamları görebiliyordum. 2günde ban yedim. Evet orijinal hesapta ve evet ben :) neyse kullanmayayım o kelimeyi. Tahta kılıçla demir kılıcı kesmesi çok güzeldi. GTA SA'da hile çok yaptım. Zula'da yaptım ama 1lvl hesapta olduğu için ban yiyince umrumda olmadı.

Warband'da yapmıştım o da arkadaşım kullanıyor diye merak etmiştim baktım tadı çıkmıyor öyle oyunu falan sildim sonra :)

GTA'daki hile kodlarını (darbe girişim kodları -atv) kullanmadım diyemez sanırım kimse.

Bir de CS 1.5 mi CS 1.6 mı ne onda galiba indirmiştim fakat bir şey engelledi diye üşenip oyunla beraber hepsini sildim.

Şu an eskide olduğu gibi hala her oyunda çok fazla hile var. Sektör olmuş artık bildiğiniz, ne yapımcılar engelliyor, ne kullanıcılar kullanmaktan vazgeçiyor.

Singleplayer oyunlarda tabii ki hile kullandım. Multiplayer olarak Minecraft oynamaya ilk başladığımda bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine "Resilience" adında bir hile kullanmıştım. Bir de Counter-Strike 1.6 oynarken deneme amaçlı hile açmıştım uzun süredir de Online oyunlarda hile kullanmıyorum.

CS:GO rekabetçi çifte keleş rankta mevlana açtım banlandıktan sonra legit oynadım.
Warband bir zamanlar Online'de autoblock kullanıyordum.
Craftrise'de düzenli olarak makro kullanıyorum.
Bir de Metin 2'de canavar çağırma botu kullanmıştım ve bir günde 40 Level olmuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı