Oyunlarda hiç hile yaptınız mı?

Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda (Singleplayer veya Multiplayer farketmeksizin) hiç hile yaptınız mı?
Ben Singleplayer'da çok hile yaptım :D. Ancak hilesiz de çok oynadım. Multiplayer'da ise en son CraftRise adlı bir Türk Minecraft sunucusunda 2016 yılında hile açıp oynamıştım. Ondan beridir hiç Multiplayer'da hile açmıyorum ve açanları da anlamıyorum.
Payday 2'de her şeyimi son seviye yapmıştım hile ilen .
İçime dert olduktan sonra hesabı resetledim ve şu anda hilesiz oynamaktayım.

NFS Carbon'da denemiştim ve GTA kodlarını kullanmıştım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda (Singleplayer veya Multiplayer farketmeksizin) hiç hile yaptınız mı?
Ben Singleplayer'da çok hile yaptım :D. Ancak hilesiz de çok oynadım. Multiplayer'da ise en son CraftRise adlı bir Türk Minecraft sunucusunda 2016 yılında hile açıp oynamıştım. Ondan beridir hiç Multiplayer'da hile açmıyorum ve açanları da anlamıyorum.
Ets 2 , Dying Light'ta hile yaptım. Online olarak GTA 5 para ve xp hilesi yaptım çünkü biraz daha görev yaparsam kusacaktım. Birde yıllar önce kuzenim beni bilgisayarımdan Wolfteam'de hile açmıştı bende 10 dakika oynamıştım :D

maxresdefault.jpg

Yaptım.

Online oyun olarak yalnızca Metin 2 ve Point Blank'te hile yapmıştım. Metin 2'de 7x, çekme, wallhack ve düşen itemi çalma hilesi (item çalmayı bana yapanlara karşı kullandım sadece, PVP'de) PB'de hile yaptığım dönemde "Fast Knife" hilesi ilk defa çıkmıştı. Ne olduğunu keşfettikten sonra uzun bir süre milletin canına okumuştuk. :)

hayır

9-10 yaşlarındayken bir Minecraft sunucusunda killaura açmıştım, onun dışında Terraria'da istediğin eşyayı bedava alabildiğin bir mod indirmiştim, hile sayılır mı bilmem :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı