Grafikleri düşürebilirsin ve lütfen sistemini tam olarak belirt.Bilgisayarim kotu ama FPS iyi olmasini istiyorum, en kotu kalitede bile oynarim sorun degil. Ne onerirsiniz?
Arkadaşlarımın ve benim kullandığın uygulama. Gereksiz windows hizmetlerini devre dışı bırakıyor.Bilgisayarim kotu ama FPS iyi olmasini istiyorum, en kotu kalitede bile oynarim sorun degil. Ne onerirsiniz?
Hocam güvenilir dimi çünkü böyle uygulamalar virüslü diyorlar genelde.Arkadaşlarımın ve benim kullandığın uygulama. Gereksiz windows hizmetlerini devre dışı bırakıyor.
Azurite optimizer ile bilgisayarın performansını artırma
Bilgisayarımın performansını artırmak için en az 4 yıldır internette performans artırma uygulamalarını araştırıyorum. Bu videodaki uygulama, şu ana kadar bulduğum bence en iyi uygulama. Azurite indir: Tıklayınız Güvenilirlik: Tıklayınız Video:www.technopat.net
Hocam güvenilir değil mi çünkü böyle uygulamalar virüslü diyorlar genelde.
5-6 arkadaşım ve ben kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Bıraktığım konuda güvenilirlik kısmı mevcut. İsterseniz bakabilirsiniz.Hocam güvenilir dimi çünkü böyle uygulamalar virüslü diyorlar genelde.
Konu sahibinin mesajına göre sistem özelliklerini tahmin ediyoruz.
Bu mu hocam?Konu sahibinin mesajına göre sistem özelliklerini tahmin ediyoruz.
Hocam ben yaptım. Anam babam bir farklılık yok ama daha hızlı açıldı bilgisayar. Google falan da hızlı açıldı. Ama "Gereksiz servisleri kapatır" deyip "Yazdırma Biriktiricisi" ve "WIA" yı kapatmaması kötü.Bende biraz korktum ya indirmek istiyordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.