Oyunlarda izahı olmayan fiyat artışları

abi oyun fiyatları hiç normal değil yanlış anlamayın ama rdr2nin 1150 TL olması çok absürt bir olay oğlum oyunun yurt dışı fiyatı olan 60 dolar bile 1150 tl değil yahu ve hadi onu geçtim yurt dışında 60 dolar önemsiz bir parayken 1150tl bizim asgari ücretimizin 8de 1ine denk geliyor cidden insanlar artık hobilerine bile bütçe ayıramaz oldu
 
Az da olsa elimden geldiğince para vererek oyun almaya çalışırdım nerede ucuz varsa ise site fark etmeksizin ama bu saatten sonra kralı gelsin daha oyunlara para falan vermem. Torrent devam yani yapacak bir şey yok. Saygılar(korsan karşıtı varsa da versin parasını o zaman oynayalım.
 
Yıl olmuş 2023 hala altyazı bekleyen var. İngilizce öğrenmek zor bir şey değil. Ayrıca para kazanmadığı yere neden yatırım yapsın ki bir şirket?
Ben kendim ogrendim ingilizceyi. Keske daha onceden ogrenseymisim diyorum bazen. Cogu dizi ya da film ciktigi gibi izleyebiliyorum, turkce ceviriye ihtiyacim kalmiyor. Ayni sey oyunlar icin de gecerli. Bir keresinde Steam deki populer olan bir oyunun turkceye cevirilmesinde yardim da etmistim hatta. Herkesin mutlaka ingilizce bilmesi gerektigini dusunuyorum.
 
Yapacak bir şey yok exe'lere saldıracağız. Gerekirse multiplayer fixler yapacağız. Bizden para almak istemiyorlarsa almasınlar.
 
Zihinsel bir insan bencildir çok net.. zihinsel olmayan insan varmı? yok.. peki oyun fiyatlarının düşmesi neden isteniyor? çünkü orjinal oyunun vazgeçilmez artıları var.. korsan oyuna karşı çıkanlar , karşı çıkarken bencilliklerini bypass ediyorlar ne kadar komik :)
 

Geri
Yukarı