Oyunlarda Kızları Darlayan Tipler

Sanal sohbet oyununda yarı Alman yarı Türk kızı erkeklerin ilgisizliğinden Alman sohbet odalarına hiç girmediğini söylüyordu.

Geçenlerde baktığım bir belgeselde Japon erkeklerinin kadınlara karşı ilgisizliği işleniyordu. Devlet, erkekleri cesaretlendirmek için reklam panolarına kadını kolundan tutup götüren anime karakterinin fotoğraflarını asıyordu.

Her ülkede var diyenlere önemle duyurulur.

55 binlik bir ilçede yaşıyorum. Caddede giderken bir kız gördüm ama yaşadığım şehirde gördüğüm en taş gibi kızlardan biriydi. Hem güzel, hem seksiydi. Ara caddeden çocuk motorla geldi kıza yol verdi, aynı çocuk kıza bakarak teşekkür ederim dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.
Abicim, "taş" nasıl bir tabir gözünü seveyim? 🤣

Geçenlerde baktığım bir belgeselde Japon erkeklerinin kadınlara karşı ilgisizliği işleniyordu. Devlet, erkekleri cesaretlendirmek için reklam panolarına kadını kolundan tutup götüren anime karakterinin fotoğraflarını asıyordu.
Belgeseli merak ettim, ismini söyleyebilir misiniz?

Dışarıda kız gördüm mü bakarım ama rahatsız etmeden sonuçta doğamızda var ha bazı tipler "Uf mOrUQ Şu bENim oLaVACK" diyen çok, sosyal medya'da tanıdığım kızlar dışında kimseyle konuşmadım konuşmamda internet'den yürümez sonuçta bir CS 1.6 ya gireyim diyorum "MeHARABA tANIŞAalımı ...." diyen tipler dolu bu tipler bilgisayardan kalkmayan insanlarla konuşmaktan aciz olan tipler oluyor kimileri'de yaşlı karısından bıkmış kendi 50 yaşında 20 yaşındaki kızların fotoğraflarına bakıyor tam bir felaket.

Burada ki kızların flörtü bırak arkadaş olurken bile saçma sapan egoları ve böbürlenmeleri beni kendilerinden uzaklaştırıyor. Ha bu sorunun kaynağına gelecek olursak bence kesinlikle biz Türk erkekleri.... Tabi bunların olması için önce Türk erkeklerinin değişmesi gerekiyor.
Aslında kapı gene annelere çıkıyor. Kızları yetiştirme tarzlarında ki başarısızlık oğlanlarda da aynı. Ve sonuç ortada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı