Arkadaşlar kısaca aynı ortamda, mekanda vs. tanışıklık olmadan bir kıza yanaşmak çok zor açıkçası. Çok çabuk önyargılayabiliyorlar (tabii herkesi kapsamaz.) İllaki küçük bir samimiyet yaşanması gerek.
Abicim, "taş" nasıl bir tabir gözünü seveyim?55 binlik bir ilçede yaşıyorum. Caddede giderken bir kız gördüm ama yaşadığım şehirde gördüğüm en taş gibi kızlardan biriydi. Hem güzel, hem seksiydi. Ara caddeden çocuk motorla geldi kıza yol verdi, aynı çocuk kıza bakarak teşekkür ederim dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.
Belgeseli merak ettim, ismini söyleyebilir misiniz?Geçenlerde baktığım bir belgeselde Japon erkeklerinin kadınlara karşı ilgisizliği işleniyordu. Devlet, erkekleri cesaretlendirmek için reklam panolarına kadını kolundan tutup götüren anime karakterinin fotoğraflarını asıyordu.
Tecavüzün milli spor olduğu ülkede ne bekliyorsun?
Aslında kapı gene annelere çıkıyor. Kızları yetiştirme tarzlarında ki başarısızlık oğlanlarda da aynı. Ve sonuç ortada.Burada ki kızların flörtü bırak arkadaş olurken bile saçma sapan egoları ve böbürlenmeleri beni kendilerinden uzaklaştırıyor. Ha bu sorunun kaynağına gelecek olursak bence kesinlikle biz Türk erkekleri.... Tabi bunların olması için önce Türk erkeklerinin değişmesi gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.