Turknet'e geçtim. 4 aydan fazladır sıfır sıkıntı ile kullanıyorum, 75'e 4 hız alıyorum, pingler çok daha iyi, paket kaybı hiç yok. O kadar sıkıntıdan sonra üstüne para verseler Netspeed kullanmam, kimseye de önermem.
Eki Görüntüle 385963Eki Görüntüle 385965
Daha geçtiğimiz haftasonu diğer malum büyük forumda 2-3 kişinin hala bu sorunun devam ettiğini ekran görüntüleri ile teyit ettiğini gördüm. Açıkça söyleyeyim size; operasyon lideri ile bile konuştum ben bu durumu Netspeed kullanırken, kendisi çok da çözmek istiyormuş gibi değildi o zamanlar, nasıl çözüleceğini de bilmiyordu. Ben iptal ettirdikten sonra, yeni yıldan sonra, kendi cihazlarını yerleştirdiler sonunda ama kesinlikle çözüm olmadı. Sorun aynı şekilde devam etti ve gördüğüm kadarıyla da devam ediyor.anman dileğiyle.Bu arada NETSPEED paket loss kaybını halletti. Büyük verilerin buluştuğu cihazlardaki sıkıntıları çözdüler.Şuan CSGO dan 75 ping .Pubg den 65 ping alıyorum.
Hocam ekran görüntülerinizde paket kaybı görünmüyor. Tracertler temiz. Google ve lux.valve pingi gayet iyi, özellikle Google'dan 22 ping çok iyi. Yandex biraz yüksek çıkmış ama aman aman yüksek değil. Öyle sıkıntı yaratacak kadar ping spike da olmamış. Modeminizden kaynaklı olabilir. Kablolu mu kullanıyorsunuz yoksa Wifi üzerinden mi oynuyorsunuz oyunları? Modeminizin modeli nedir?Merhabalar bende Vodafone fibermax kullanıcısıyım 1 yıldır online oyunlarda paket kaybı problemi yaşamaktayım minimum %5 maximum %20 olmak üzere ve hiç bir şekilde çözüm bulamadım müşteri hizmetleri yetersiz,yazılım ekibi yetersiz ven paket kaybı problemimi anlatmak istediğimde kendileri bana modem kurulumundan bahsediyorlar ve hiç bir bilgileri yok ben kendimde sayelerinde aylardır araştırarak bilgi topladım ama bir türlü çözüme ulaşamadım sizden rica bilgi sahibiyseniz beni yönlendirmeniz bende aynı şekilde data ekibi ve müşteri hizmetlerini yönlendiricem çözüme gitmeye çalışıcam benim test sonuçlarımda tam olarak ekteki gibi kendimi müşteri hizmetlerine nasıl anlatabilirim ve ne tür değişiklikler yapılmasını talep ederim lütfen yardımcı olun esporcuyum fakat bu problemden dolayı hiç birşey yapamaz oldum çözümde bulamıyorum mahallemdeki tek fiber hat malesef burası yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kablolu olarak kullanıyorum oyun içinde'de ping değerlerim falan gayet iyi ama paket kaybım var üstelik %5 %10 arası değişiyor Upload kısmında sorun yaşıyorum ben size bir örnek resim yükledim ordada göreceğiniz üzere upload kısmında bir problem yaşıyorum ve buda oyun içerisinde hiç bir şekilde yaptığım işlemin karşıya iletilmemesi anlamına geliyor anlık in çık gibi bir durumda söz konusu kesinlikle değil %5 ile başlıyor %10 a sabitliyor kendini veya %5 e sabitliyor o şekilde devam ediyor bu konu hakkında yardım lazım telefonumun 4.5g internetini usb kablosu ile bağlayıp kasamdan kullandığımda oyun içerisinde hiç bir şekilde paket kaybı yaşamıyorum fakat modemimi bağlayıp 200mbit download 20mbit upload fiber e geçtiğimde bu problem baş gösteriyor
ve sorunum avrupa serverlarına data gönderiminde başlıyor bu neden olabilir?
modem modelim:Nokia G-240W-C
Aynı zamanda çarşamba Günü teknik servis tarafından modem değişikliği yapıldı, perşembe günüde binamda bulunan kutudan daireme gelen fiber kablosu yenilendi problemim'de yinede düzelme olmadı bir üst kat komşumda vodafone fibermax kullanıyor ve hiç bir şekilde problem yaşamıyor fakat ben bağlattığım günden bu yana sürekli problem yaşıyorum önceleri %0 a düşüp anlık %5 %10 arası in çık yapıyordu şu son 6 aydır suyu çıkmış durumda bir türlü çözüm bulamıyorum sürekli olarak problem çıkartıyor problemin bilgisayarımda olabileceğini düşündüm format atıp driverlarımı özenerek tek tek kurdum sonrasında bunu kesinleştirmek içinde kasamı alıp problem yaşamayan üst kat komşumun internetine bağladım yaklaşık 1 saat oyun oynadık ve hiç bir şekilde paket kaybı yaşamadım sonrasında kasamı alıp evime gelip kendi internetime bağladığımda sorun yine aynı şekilde devam etmekteydi denemek için telefonumun 4.5g mobil internetine kasamı bağladım yine %0 paket kaybı ve 0 lag 65-70 arası ping ile saatlerce oyun oynadım tekrar fiber internet'e geçip modemime bağlandığımda yine aynı problem ile karşılaştım ve çıkmazlardayım ne yapacağımı bilemiyorum mahallemde tek fiberde bu farklı bir şeçenek şansımda yok problemin yazılımsal ve vodafone ile kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizin tavsiye ve fikirlerinize açığım
| EU (Frankfurt) | eu-central-1 | ec2.eu-central-1.amazonaws.com |
| EU (Ireland) | eu-west-1 | ec2.eu-west-1.amazonaws.com |
| EU (London) | eu-west-2 | ec2.eu-west-2.amazonaws.com |
| EU (Paris) | eu-west-3 | ec2.eu-west-3.amazonaws.com |
| EU (Stockholm) | eu-north-1 | ec2.eu-north-1.amazonaws.com |
@Eryd Sizce bu değerler nasıl?
Hocam paket kaybı kendini en çok online oyunlarda belli eder zaten. Kanser eder insanı online oynarken. Onun dışında standart kullanıcı genelde fark edemez. Fakat Twitch vs. gibi canlı yayın platformlarını kullanıyorsanız da yayınlarda umulmadık yerlerde durduk yere donma yaşarsınız. Voip programlarında da (Discord, Teamspeak, Whatsapp görüntülü görüşme bile) zaman zaman sesiniz robot gibi gider karşı tarafa.@Eryd Cevap için teşekkür ederim. Sizinle birkaç kere NetSpeed konusunda tartışmıştık, siz Ankara da sorun var demiştiniz hatırladım. Ben şöyle söyleyeyim, oyun fazla oynamam online oyun ise az oynarım oyun ile pek alakam yok. Açıkçası Netspeed'i de ucuz olduğu için kullanıyorum. 75Mbps pakete 65 TL veriyorum. Dediğim gibi online oyun az oynarım, ama bazen paket kaybı oluyor oyunlarda yalan yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.