Bu sorun bende de var hangi ildesiniz acaba ?
Ankara Vodafonet fiber kullanıyorum Pubg'de upload paket loss var.
Kapattırdım Superonline'a geçtim aynı alt yapı heralde sorun aynı.
Annemin evinde adsl var oyunlar yağ gibi. Ben fiber kullanıyorum pubg oynayamıyorum 15 gündür.
@Eryd
@Aragorn
![]()
VODAFONE FİBER KULLANIP PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI » Sayfa 1 - 4
Eve gidince bir kaç deneme yapıp sonuçlarını paylaşırım kardeşim.Umarım çözüme ulaşabiliriz.@laroz bizim ki hep aynı stabil oyun oynatmıyor fiberli diye yeni binaya geldim ttnet adsl'imi özledim.
@Eryd
Benim sorun @Aragorn'la aynı download fiber de yağ gibi.
Ama bende paket loss gözüküyor.
Eki Görüntüle 411998Eki Görüntüle 411998Eki Görüntüle 411999Eki Görüntüle 411999Eki Görüntüle 412000Eki Görüntüle 411998Eki Görüntüle 411999Eki Görüntüle 412000
@laroz sende sorun olacağını sanmıyorum ttnet kullanıyorsun. Online oyun kullanıcıları ttnetten şaşmamalı. Yinede PUBG varsa deneyebilirsin çünkü Annemin evinde ttnet adsl var sıkıntı yok.
İlk yaptığım iş steamde oyun doayasını doğrulamak oldu bir dosya eksik buldu indirdi oyuna girdiğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Yada düzelmişti bağlantıda denkmi geldi anlamadım.
Edit:Ne yaptımsa düzelme olmadı maalesef
[/url
Opera GX tarayıcı kullanmanı tavsiye ederim,çünkü bu tarayıcı twitch için en ideal tarayıcı.Twitch'te bazen canlı yayın izliyorum. Discord ya da türevlerini kullanmıyorum. Sadece arada Fortnite ve LOL oynuyorum ama az oynarım, dediğim gibi oyun ile fazla aram yok. Bazen hızı ölçüyorum 50mbps çıkıyor ama twitch de canlı yayın izlerken donuyor. O da garip bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.