Oyunlarda ve Render'da Yüksek CPU Kullanımı

Pawn

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba,

Başım yüksek CPU ile dertte. Bilgisayarda daha çok oyun ve Adobe Programları kullanılıyor. Bundan öncesinde hiçbir kasma donma vs. yoktu. Şimdi baktığımda League of Legends oyununu açtığımda bile 120-140 FPS alırken bu 50-90'lara kadar gerilemiş durumda. Oyunu açtığımda CPU ise %60 - %90 aralarında seyrediyor. Şimdi oyunu oynarken neredeyse tarayıcıdan müzik bile açamaz haldeyim. Bilgisayarı çok kullandıktan sonra (4 saat min.), sanki gücünü kaybediyor düşük performans veriyormuş gibi hissediyorum.

Olası sorunları anlayabilmeniz için istediğiniz bilgiler varsa gönderebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu CPU Kullanım değerleri bana anormal gelmedi. Taracıyınız Chrome ise bence gayet normal. İlle de müzik dinleyeceğim diyorsanız Spotify öneririm. PC versiyonunda istediğiniz şarkıyı açıp dinleyebiliyorsunuz Free üyelik ile. Üstelik bir sürü Gaming Playlist var.

Tarayıcı Opera kullanıyorum. Müzik dinleme olayı sadece bir örnek. Bilgisayarı tam verimli kullanamıyorum.
Ekteki belge yeterli mi?

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    106,5 KB · Görüntüleme: 309
Tarayıcı Opera kullanıyorum. Müzik dinleme olayı sadece bir örnek. Bilgisayarı tam verimli kullanamıyorum.

Ekteki belge yeterli mi?

O belge içinden sistemi bulmak çok uğraştırır. Zahmet olmazsa iki dakikanızı almadan yazsanız iyi olur.

O belge içinden sistemi bulmak çok uğraştırır. Zahmet olmazsa iki dakikanızı almadan yazsanız iyi olur.
İşlemci: AMD A10-7870K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (4 CPUs), ~3.9GHz
RAM: 8GB
Ekran Kartı: AMD Radeon (TM) R9 380 Series

Ekstra bilgi gerekiyorsa lütfen yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…