Oyunları bırakıp derslerime odaklanmak istiyorum

Vengeance1000

Hectopat
Daha fazla  
Ben 10. sınıfım. Ben çok fazla oyun oynuyorum. Fakat oyunlar aşırı gereksiz geliyor çünkü sadece o an zevk verecek hayatımın ilerisinde bana bir faydası olmayacak. Derslerime odaklanmam lazım. Kendime bir meslek hedefi de belirledim fakat şu oyunlar beni engelliyor. İnstagramı'ı falan kaldırdım çünkü çok dikkat dağıtıyor. YouTube'da kaldırdım tarayıcı üzerinden kullanıyorum. Fitness ile de ilgileniyorum. Yine de kendimi oyun oynamaktan kurtaramıyorum.

Oyunlar bana gereksiz geliyor. Dediğim gibi hayatımın ilerisinde bana bir faydası olmayacak. Ama yaz tatilinde oynanabileceğini düşünüyorum çünkü boş vakit çok fazla var.

Bilgisayardan uzaklaşmak istiyorum. Bunun için ne önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 10. sınıfım. Ben çok fazla oyun oynuyorum. Fakat oyunlar aşırı gereksiz geliyor çünkü sadece o an zevk verecek hayatımın ilerisinde bana bir faydası olmayacak. Derslerime odaklanmam lazım. Kendime bir meslek hedefi de belirledim fakat şu oyunlar beni engelliyor. İnstagramı'ı falan kaldırdım çünkü çok dikkat dağıtıyor. YouTube'da kaldırdım tarayıcı üzerinden kullanıyorum. Fitness ile de ilgileniyorum. Yine de kendimi oyun oynamaktan kurtaramıyorum.

Oyunlar bana gereksiz geliyor. Dediğim gibi hayatımın ilerisinde bana bir faydası olmayacak. Ama yaz tatilinde oynanabileceğini düşünüyorum çünkü boş vakit çok fazla var.

Bilgisayardan uzaklaşmak istiyorum. Bunun için ne önerebilirsiniz?
Benim bir şeyi bırakmakta ki taktiği kullanın zorlanmayacaksanız. Ben küfür çok ediyordum ve çok rahatsız olmaya başladım. Bırakmak için yemin ettim 2024'e kadar bilinçli olarak etmeyeceğim diye. Ve şuan hakaret bile çıkmıyor ağzımdan. Kesin çözüm ama zor :D.

Hocam Instagram, YouTube gibi platformları kaldırmak çözüm olmuyor maalesef. Bu uygulamalarda iki saat geçiriyorsanız, kaldırdıktan sonra o iki saati oyunlarda geçirirsiniz. Önemli olan iradenizi kontrol edebilmenizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı