Oyunları bitirememek

Zamana bağlı bir şey. Tüm günü oyunla geçen adam ile akşam eve gelen adamın oyuna ayıracağı saat aynı olamaz. Şu an o 1000 saat civari oyun oynayan insanların çoğu tüm günü oyunla geçen insanlar. Kimin ne oynadığına, ne kadar oynadığına çok takarsanız oynadıklarınızdan keyif alamazsınız. Zamanının olduğu zaman oynayın, keyfinize bakın. Daha fazla oyun oynamak istiyorsanız ilk yapmanız gereken boş vakit ayırmak kendinize.
1000 saat oynayan insanla 10 saat oynayan insan aynı keyfi alabilir,sadece diğer insanları çok da takmayın.
 
1 oyunu bitirmem aylar sürüyor, bu yüzden de oynadığım oyun sayısı çok az. Diğer insanlara bakıyorum, 2-3 haftada 50-60 saatlik oyunları bitiriyorlar. Benim 20 saatlik oyunu bitirmem 1-2 ay sürüyor. Öneriniz var mı?
Çok seversem 1 haftada bitiririm, benim için sıradan bir oyunsa aylar sürüyor bitirmem. Bunun sebebi de bilgisayara hikayeli oyunları doldurmam :D.
 
Oyundan keyif alarak oynamadıktan sonra oynamanın bir anlamı yok zaten. Oyun oynarken bitti mi bitecek mi diye düşünmeyin. Keyif almak için oynayın.

Ek; Ben PS4 kolunu PC'ye bağlayıp klavye mouse'u bıraktıktan sonra çok daha fazla keyif almaya başladım. Arkana yaslanıp oyun oynamanın keyfi ayrı oluyor. Diğer türlü yoruluyorsunuz oyun başında.

Ek2; Şuan Dualsense kullanıyorum PC'de.
 
Siz iyisiniz. ben Half-Life'ı 6, Half-Life 2'yi ise 4 senedir bitirmeye çalışıyorum. (Hala bitmediler.)
-Güncelleme-
Half-Life 2'yi an itibarı ile bitirmiş bulunmaktayım. O gün oyuna baştan başlamıştım. Şu an ise bitirmişim. Vay be...
Sana da tavsiye vereyim: Oyunları oynadıkça yavaş yavaş bu kadar büyük oynama sürelerin azalmaya başlayacaktır. Bir de oyun oynama süreleri uzun ise o oyunun kötü olabileceği anlamına da geliyor olabilir. Kısa sürede bitirmek için oyuna odaklan, oyuna çokça zaman ayır ve akışına bırak.
 

Geri
Yukarı