O oyun RPG Maker kullanılarak yapılmıştır.Bende simdi buldum soyle bir oyunda buldum.
O oyun RPG Maker kullanılarak yapılmıştır.Bende simdi buldum soyle bir oyunda buldum.
Para vermeme durumu yayincilarla anlasirsaniz ve belirli miktar komisyon verirseniz olabilir onun disinda ucretli. Highlight olayi kaldirildi. Documentation Home Page (Steamworks Documentation)Merhabalar. Ben de bir Oyun geliştiricisiyim ve ekibim ile bir seri yapıyoruz. Oyunumuzun ilk 2 episode'unu çıkarttık fakat bu çıkışı Steam'e değil de kendi internet sitemize yaptık çünkü Steam ile anlaşmanın nasıl olacağını ve Steam'e nasıl oyun konulacağını bilmiyorduk. Şuanda yaptığımız işler küçük çaplı ve fark edilmeyen işler olabilir fakat ilerisi için ciddi düşünüyoruz. Daha fazla kişinin oyunlarımızı oynayabilmesi için oyunlarımızın ulaşılabilir olması gerekiyor. Yaptığımız oyunu Steam'e nasıl koyarız? Oyunumuzu ücretsiz ya da ücretli bir şekilde sunmamız fark yaratıyor mu(Steam'e para verme ya da vermeme açısından)? Bu sorularımı yanıtlayabilirseniz beni çok mutlu edersiniz. Sizi de tebrik ederim bu arada ortaya koymuş olduğunuz iş güzel görünüyor.![]()
Tamamdır sağolasınPara vermeme durumu yayincilarla anlasirsaniz ve belirli miktar komisyon verirseniz olabilir onun disinda ucretli. Highlight olayi kaldirildi. Documentation Home Page (Steamworks Documentation)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.