Oyunuzu Kullanın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, oyumu kullanacağım. Fakat kime atacağıma karar veremedim.

İyisi mi sandık başına geçip: "Portakalı sodyum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdu duma duma dum" söyledikten sonra talihli partiye atayım oyumu.:rolleyes:

İyisi mi sandık başına geçip: "Portakalı sodyum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdu duma duma dum" söyledikten sonra talihli partiye atayım oyumu.:rolleyes:
Aman hocam, işinizi şansa bırakmayın. :) Şans bizim yüzümüze gülsün bir seferde...

Açıktan bir 50 çalışır hadi söyle kimse yok merak ettim. :açım:

Açıkçası, 12 yıldır taraf tuttuğum ve asla vazgeçmem diye düşündüğüm bir partim vardı. Fakat birçok nedenden dolayı taraf değiştirmek zorunda kaldım. Hoş kesin bi taraf tutamadım ya neyse.

@Silinen üye kardeşim partine söyle, bana 50 TL ya da 50 Milyon TL yerine, yapacakları yararlı icraatlarla ve beni ben olduğum için seveceğinden gelsin yeter. Oyum da canım da o partiye veda olsun.

Huzura ihtiyacım var, bu istediğim huzuru sağlayacak olan parti var mıdır? Açıkta bi binlik çalışır.(y)

12 günden maalesef bu seçimde oy veremiyorum darısı diğer seçimlerde :(

Oy kullanmamız gerekiyor. Ülkenin vatandaşıyız hepimiz kararımızı sandıkta göstermeliyiz.

Motordaki kişiyi ben de tanımıyorum motor sevdam var diyelim. :D
Hey gidi, o yollardan da geçtim. 4-5 sene motor kullandım, taki beraber takıldığımız bir arkadaşımız birgün 250km hız ile tünel girişine çakılıp ölene kadar.:(

Bu arada, oylerımızı kullanacağız, kullanmak zorundayız arkadaşlar.:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı