Şuan partilerin başındaki adamlar çok kötü, partinin durumunu daha kötüye götürüyorlar. Burada 2 partiyi eleştireceğim. Ama Urfa'da başka Türkçü bir aday olmadığımdan yine iyinin kötüsü olarak ''Bizimle Yürü Türkiye'' sloganını atan partiye verdim.
1- CHP: Tamam, başındaki adam iyi güzel fakat Atatürk'ün partisi olmaktan çıktı. CHP bu sonuçta, biraz da olsa kuran adamın peşinden gitmeli, onun fikirlerinden yola çıkmalıydı. Ben ''Dersimli Kemal'im'' diyen bir adama ne denmeli? Bakın, mitinglerinde genelde Atatürk demez, Mustafa Kemal der. Bunlara dikkat etmeliyiz. Şimdi bana karşı çıkan olur dersim olayı ile ilgili. Neyse, bu benim düşüncem.
2- MHP: Partinin başkanı Bahçeli... Kusura bakmayın ama adam yaşlılıktan geberiyor. O kadar sokakta ülkücü varken, masaya yumruğunu vursa bütün ocaktaki kişiler sokağa dökülür, o ''biji biji'' diyenler sokaktan silinir. Adam Türkeş'ten sonra geldi, gitmiyor. Abi bizim köy milliyetçi idi adamı sevmezlerdi pek. Baktı olmuyor hepsi ampule döndü. Olmuyorsa git, başka biri gelsin onu deniyelim, fikirlerini görelim. Yok! Koltuk sevdası çok kötü bir şey.
Aslında siyasi bir partiden umut beklemek yanlış. Bakın şuan başımızdaki adam eskiden çok iyiydi, bizim aile hep onlara verirdi. Şuan sapıttı gördüğünüz gibi. Her gelen bunun gibi veya buna benzer olabiliyor.