P20 lite vs iPhone 7 - 2. El

Marwitz

Kilopat
Daha fazla  
İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı. iPhone 7'nin garantisi var.

Yıllardır android kullanıyorum. Bu yıl üniversiteye geçicem. Üniversite bitene kadar hatta bittikten sonra telefon almam zorlaşabilir o yüzden uzun ömürlülük önemli. İphone bu yönde iyi fakat batarya da önemli. Batarya kısmında da p20 lite önde gibi. Arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 7 daha iyi bir telefon p20 lite'dan. Ki zaten uzun dönemlik telefon istiyorsan İphoneden şaşmamak lazım, androidler uzun dönemli aletler değiller.

İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı. iPhone 7'nin garantisi var.

Yıllardır android kullanıyorum. Bu yıl üniversiteye geçicem. Üniversite bitene kadar hatta bittikten sonra telefon almam zorlaşabilir o yüzden uzun ömürlülük önemli. İphone bu yönde iyi fakat batarya da önemli. Batarya kısmında da p20 lite önde gibi. Arada kaldım.
Uzun ömürlü olması sizin için önemliyse iPhone 7 daha iyi olacaktır. Performans olarakta daha iyi bir cihaz.

Ben uzun ömür konusunda Apple' güvenmiyorum. Max 1.5 -2 yıl sonra batarya ömrünüz azalır ve bir sorun çıktığında telefonun değerinden fazla tamir parası isterler. Yukarıdaki arkadaşlara katılmıyorum, söyledikleri şeyler eskiden oluyordu fakat artık Android çok gelişti ve böyle sorunlar ortadan kalktı. Ben Android öneriyorum, özellikle Samsung ve Huawei.

Son düzenleyen: Moderatör:
6S modeli de donanim ve performans olarak P20 Lite modelinden çok daha üstün. Iphone 6 bile tek çekirdek performansinda Kirin 659 modelinden neredeyse iki kat daha güçlü. Çoklu çekirdekte Kirin 659, A8 modelinden daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı