P30 vs S10E

MP değerine bakılarak kamera değerlendirilmez, artı olarak görülmez. İki telefonun fotoğraf kalitesi birbirine çok yakın, sahneden sahneye göre modeller birbirini geçebiliyor, genel olarak fotoğraf açısından P30 çok az daha iyi. Zoom avantajı da var. Video tarafında ise S10E daha iyi, 4K 60 FPS desteği de var, aynı durum ön kamera içinde geçerli.

CPU, GPU olarak S10E yine daha iyi bir cihaz. Daha hafif, daha iyi bir ekran ve stereo hoparlöre sahip bu konularda da avantajı var. Daha ucuz bir cihaz ayrıca.

Sıcaklık olarakta P30 modeline göre daha başarılı.

P30 modelinin avantajları batarya, zoom, fotoğraf.

Google ve Huawei'de anlaşmadı, şimdiki cihazları ilgilendiren bir durum yok. Huawei'nin yeni cihazlarında Google servisleri çalışmıyor.

MP değerine bakılarak kamera değerlendirilmez, artı olarak görülmez. İki telefonun fotoğraf kalitesi birbirine çok yakın, sahneden sahneye göre modeller birbirini geçebiliyor, genel olarak fotoğraf açısından P30 çok az daha iyi. Zoom avantajı da var. Video tarafında ise S10E daha iyi, 4K 60 FPS desteği de var, aynı durum ön kamera içinde geçerli.

CPU, GPU olarak S10E yine daha iyi bir cihaz. Daha hafif, daha iyi bir ekran ve stereo hoparlöre sahip bu konularda da avantajı var. Daha ucuz bir cihaz ayrıca.

Google ve Huawei'de anlaşmadı, şimdiki cihazları ilgilendiren bir durum yok. Huawei'nin yeni cihazlarında Google servisleri çalışmıyor.
Yeri değil ama bilginiz vardır diye düşünüyorum. Samsung yetkili servis garantisi devam eden telefonlarda batarya değişimini neye göre yapıyor ? Yani belirli bir batarya sağlığı altında iseyse yüzde kaç ? Boşu boşuna serviste telefon kalsın istemiyorum da.

Hocam alırsam hemen hemen aynı fiyata alacağım (Tr garantili ikisi de) (4600TL).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yukarıdaki linkte termal yönden problemli olduğu gözüküyor ayrıca notebookcheck isimli sayfada da kasanın ısıyı dışa çok ilettiğini belirtiyor p30 ise daha serin kalıyor.Linkteki videoyu inceleme şansınız varsa sevinirim hocam buradaki problem nedir?(Ben pek anlamadığım için size danışıyorum özellikle)

P30 modeli kadar ısınmıyor yine de. P30 modeli %50 seviyesine kadar düşüyor S10e modelinde en azından %70, bu ortalama bir değer, daha iyi olması gerekirdi yalnız.

PUBG optimizasyonu sorunlu bir oyun ona aldanma.

S10e ayrıca 4300-4400 TL, nereden alacaksın telefonu aynı fiyata.

P30 modeli kadar ısınmıyor yine de. P30 modeli %50 seviyesine kadar düşüyor S10e modelinde en azından %70, bu ortalama bir değer, daha iyi olması gerekirdi yalnız.

PUBG optimizasyonu sorunlu bir oyun ona aldanma.

S10e ayrıca 4300-4400 TL, nereden alacaksın telefonu aynı fiyata.
Hocam telefoncudan alacağım TR garantili.

Anladım, benim tavsiyem netten alman artık sana kalmış seni zorlayamam. Hangisi içine siniyorsa onu al, ben şahsen batarya benim için daha önemli olduğu için P30 alırdım, ancak herkesin kullanımı farklıdır. S10e daha fazla avantajları olan bir cihaz olduğunu belirteyim.

Anladım, benim tavsiyem netten alman artık sana kalmış seni zorlayamam. Hangisi içine siniyorsa onu al, ben şahsen batarya benim için daha önemli olduğu için P30 alırdım, ancak herkesin kullanımı farklıdır. S10e daha fazla avantajları olan bir cihaz olduğunu belirteyim.
Evet hocam doğrudur huawei boyut vs. daha iyi gibi geldi ancak güncelleme ve thermal throttling kısmı soğutuyor beni.
Yerinde olsam S10e tercih ederim.
Teşekkürler hocam cevap için birkaç gün içinde karar vereceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı