P60 Pro vs S23 Plus

P60 Pro kamerada muazzam bir cihaz fakat ben olsam düz S23'ün 256 GB versiyonunu alırdım. Plus modeline göre batarya hariç bir dezavantajı yok, 10k fazladan vermeye gerek yok.

Hocam dürüst olmak gerekirse sırf o batarya farkı için düşünüyorum.

Kamera olarak P60 daha iyi ama genele bakıldığında S23 daha iyi. Sırf kamera için alınmaz bence. S23+ diyorum. Kendim de kullanıyorum ama düz s23. sorun varsa cevaplayayım.

Hocam keşke şu özellik olsaydı veya olmasaydı tarzında düşünceleriniz nasıl?

Google yoksa çöptür bunun tartırşması yapılamaz telefonlar hayatı kolaylaştırır senin kafa yorman gereken şey değil hocam.

YouTube vs. Yok, hem telefona o kadar para vereceksin hem de bunlar için uğraşacaksın. :)

P60 Pro'nun rakibi S23 Ultra. İkisi arasından ise ben olsam S23 Plus tercih ederdim çünkü Google olmaması büyük dezavantaj.

Hocan açıkçası gerçekten 3.parti öğelerle uğraşmayı hiç istemiyorum ve güvenmiyorum da açıkçası telefon güvenliği meselesini önemsediğim için Apple ve Samsung'u seviyorum @429065 @189454

Ben önceden S23 Ultra kullanıyordum sonradan S23'e geçtim o yüzden olmasını istediğim tek şey kavisli ekran. Onun dışında hiç şikayetim yok mükemmel bir telefon.

Hocam kavisli ekranın belirgin bir faydası var mı ki mesela ekran koruyucu yapıştırmak zor kılıf kullanırken kullanışlı olmaz gibi geliyor vb.
Bir diğer sorum gerçekten mükemmel olmuş dediğiniz çok menun kaldığınız özellikler hem Ultra için hem de düz için.

Hocam kavisli ekranın belirgin bir faydası var mı ki mesela ekran koruyucu yapıştırmak zor kılıf kullanırken kullanışlı olmaz gibi geliyor vb.
Bir diğer sorum gerçekten mükemmel olmuş dediğiniz çok menun kaldığınız özellikler hem Ultra için hem de düz için.
Hocam ben sadece Samsung ve Apple kullandım ve en çok hoşuma giden şeylerden bir tanesi kavisli ekran. Tercih meselesi ama ben çok seviyorum. Mükemmel olmuş dediğim şeyler şunlar:SoC, soğutma, kamera post processing düzeltilmiş, pil performansı, tasarım, genel hız ve performans gibi. Bu dediklerimin bazılarını önceki seriye göre çok iyileştirdikleri için söylüyorum.

Hocam ben sadece Samsung ve Apple kullandım ve en çok hoşuma giden şeylerden bir tanesi kavisli ekran. Tercih meselesi ama ben çok seviyorum. Mükemmel olmuş dediğim şeyler şunlar: SoC, soğutma, kamera post processing düzeltilmiş, pil performansı, tasarım, genel hız ve performans gibi. Bu dediklerimin bazılarını önceki seriye göre çok iyileştirdikleri için söylüyorum.

Teşekkürler. Hocam düz ve Ultra arasındaki şı farklar aklıma geldi pili şarj olma süresi ekranı ekranın Hz aralığı vb farklar var bunları ciddi mana da hissetiniz mi bir de kablosuz şarj vb kullandınız mı kullandıysanız cihaza olumlu olumsuz bir etkisi oldu mu?

Teşekkürler. Hocam düz ve Ultra arasındaki şı farklar aklıma geldi pili şarj olma süresi ekranı ekranın Hz aralığı vb farklar var bunları ciddi mana da hissetiniz mi bir de kablosuz şarj vb kullandınız mı kullandıysanız cihaza olumlu olumsuz bir etkisi oldu mu?
Hocam Hz ile başlayayım. Her ikisi de 120 Hz tek farkları biri 48-120 aralığında öbürü 1-120 aralığında. Sizin bunu gözünüzle anlama şansınız yok. Bunun pile faydası var. Ben 45 Watt şarj almadım ve S23'ün pili daha küçük olduğu için daha hızlı şarj oluyor ama 45 Watt desteklediği için daha hızlı şarj olur herhalde. Pil olarak Ultra modeli bariz önde ama siz Plus alacaksınız onun pili Ultranın azıcık önünde. Kablosız şarj kullanmadım ama araçta vardı biraz ısınıyor ve yavaş şarj ediyor. Fanlı ve gölgede şarj edersen memnun eder. Tek hissettiğim şey pil farkı oldu onu da göze almıştım zaten.

Hocam Hz ile başlayayım. Her ikisi de 120 Hz tek farkları biri 48-120 aralığında öbürü 1-120 aralığında. Sizin bunu gözünüzle anlama şansınız yok. Bunun pile faydası var. Ben 45 watt şarj almadım ve S23'ün pili daha küçük olduğu için daha hızlı şarj oluyor ama 45 watt desteklediği için daha hızlı şarj olur herhalde. Pil olarak Ultra modeli bariz önde ama siz Plus alacaksınız onun pili ultranın azıcık önünde. Kablosız şarj kullanmadım ama araçta vardı biraz ısınıyor ve yavaş şarj ediyor. Fanlı ve gölgede şarj edersen memnun eder. Tek hissettiğim şey pil farkı oldu onu da göze almıştım zaten.

Teşekkürler hocam. Bakalım önümüzdeki günlerde düşüneceğim. Duruma göre S24 serisini beklerim muhtemelen telefonum eskidi ama uzun süre yazılımsal destek vb açısından sene sonuna yaklaşıyorken beklemek değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı