P67 Sisteme parça değişim tavsiyesi

K-time

Hectopat
Merhaba arkadaşlar;

• 550watt güç kaynağına
  • i5 2400 3.1ghz,
  • msi p67 lga1155,
  • Msi HD6850 cyclone power edition,
  • 8GB Ram,
  • 120GB Corsair SSD,
  • 1TB HDD li bir sisteme sahibim.

Gelecekte (en az 3yıl sonrasına kadar) götürebilecek (çıkacak olan oyunları son ayarlarda oynatabilecek) seviyede olması için nasıl değişimler yapmalıyım veya değişim yapmam için daha erkenmi ekran kartı ya da benzeri bir şey değiştirirsem güç kaynağımı değiştirmeli miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

550 watt demişsin. Marka modelini belirtirtmemişsin. Bu arada corsair cx serisi alabilirsen, tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Asus GTX 660 Modelini aldım bugün kasama biraz zor sığdı ama kabloların yerini değiştirince hallettim güç kaynağım aopen nagas g6 gamin class kasayla gelen 550 watt güç kaynağı aopen marka şuanda kart gayet düzgün çalışıyor. İleri zamanlarda kasa değiştirmeyi düşünücem bu kasaya bir bileşen daha katmaya kalksam sığmıycak galiba. Yine de ilginize teşekkürler.

Arkadaşlar Asus GTX 660 Modelini aldım bugün kasama biraz zor sığdı ama kabloların yerini değiştirince hallettim güç kaynağım aopen nagas g6 gamin class kasayla gelen 550 watt güç kaynağı aopen marka şuanda kart gayet düzgün çalışıyor ileri zamanlarda kasa değiştirmeyi düşünücem bu kasaya bir bileşen daha katmaya kalksam sığmıycak galiba.Yinede ilginize teşekkürler

Hayırlı Olsun.

Arkadaşlar kasa ve anakartımı değiştirmek istiyorum kasaya artık sığmıyor bazı şeyler kasa için eray ve recep abinin videolarındaki corsair 400R kasasını düşünüyorum anakart olarak ASUS MAXIMUS VGENE LGA1155 düşünüyorum nedersiniz ?[h=1][/h]

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı