Packard Bell TM 86 Isınma Sorunu

Ya bu bilgisayarcılara inansam mı inanmasam mı karar veremedim :D Termal macunla alakası yok diyor adam. Sizde var diyorsunuz. Ben aslında foruma daha çok inanıyorum ama :D
 
Peki termal macun illa mecbur mu ? Bugün bir kaç bilgisayarcı arkadaşla görüştük ve termal macunla alakası olmadığını söylediler. Sorun fanların ve içinin tozlanmasıymış. Termal macunu yapmasak da olur mu ?
Eğer soğutucuyu işlemcinin üzerinden sökmezsen termal macun kullanmana gerek yoktur.
Şu an için yapabileceğin tek şey, bakır kanatların içerisindeki tozları bir fırça ile fırçalarken, aynı anda elektrik süpürgesiyle emdirmen olacaktır.
 
Ne zamandır kullanıyorsun bu PC'yi bilmiyorum ama sana kesin çözümü söylüyorum:

Aşağıdaki rehbere bakarak PC'yi sök ve termal macunu yenileyip içini temizle. Kullandığın o soğutucuların hiçbir faydasını göremezsin. Boşu boşuna plastik kapağa hava üflerler.

Garantisi devam ediyorsa bu işi servise de yaptırtabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Recep kardeş bendede var bu laptopun aynısı ben de aynı bu videodaki gibi söktüm geri taktım ama açılmadı. PC power tuiu bir hareket vermiyor ama şarj kablosunu takınca ısık yanıyor. Power tuşuna basınca ışık sönüyor geri.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı şekilde açmayı denedim ama klavyeyi çıkarma kısmını yapamadım. Bıçakla kanırtıyorum ama çıkmıyor. Sonra tuşu kıracağım diye bıraktım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı