Paket kaybının sebebi ne olabilir?

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bilgisayarı topladığımdan beridir paketlost sorunu yaşayıp duruyorum. 1 aydır sadece 1 2 3 cıvarı çıkıp gidiyordu anlık ama şu an kafayı sıyırmama yetecek kadar yukarılara çıkıp 7 8 görüyor. Windows Update Xbox Steam Riot her şeyi kontrol ettim güncelleme yapan yok. 2. monitörüm olmadığı için anlık kontrol edip bulamıyorum neyin int kullanıdğını.

Son düzenleme:
Bilgisayarı topladığımdan beridir paketlost sorunu yaşayıp duruyorum. 1 aydır sadece 1 2 3 cıvarı çıkıp gidiyordu anlık ama şu an kafayı sıyırmama yetecek kadar yukarılara çıkıp 30 40 görüyor. Windows Update Xbox Steam Riot her şeyi kontrol ettim güncelleme yapan yok. 2. monitörüm olmadığı için anlık kontrol edip bulamıyorum neyin int kullanıdğını.

Acaba internet kartı nedir?

Acaba internet kartı nedir?
Anakarta bağlı direk. Ayriyaten bakıp söyleyebileceğim birşey var mı ?

1720709022672.png

CS2 ye göre paket lost testi sonucu.

Dosya Ekleri

• 1720709315605.png
    1720709315605.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Kapadıktan sonra sonuç 🤣

Sinir krizi geçirmek üzereyim. Rust girdim az daha attack heli patlatıyordum lag yüzünden.

Windows'un kendi içinde güncelleyeceği salak saçma küçük servisler vs ne olabilir böyle bir ömür alacak?

Dosya Ekleri

• 1720712039942.png
    1720712039942.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 41
Eğer yapmaya üşenmezseniz USB'den Linux boot edip test eder misiniz?
Hocam yksden yeni çıktım ve çıktığım günden beridir istisnasız robot gibi öğlen kalkıp sabaha kadar pcde oturuyorum. En son double boot mevzusu yaptığımda normal bootu da bozmuştum ama deneyeyim.

Başka önerilere hala daha açığım.

Aktif olarak görev yöneticisinden kontrol ettim. Ping çıktığında hiçbirşey internet kullanmıyor.

Sadece durduk yere ms artıyor paket lost çıkıyor ve ping arşa çıkıyor.

@TabutcuZenciMan hocam linux öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
Hocam YKS'den yeni çıktım ve çıktığım günden beridir istisnasız robot gibi öğlen kalkıp sabaha kadar PC'de oturuyorum. En son double boot mevzusu yaptığımda normal bootu da bozmuştum ama deneyeyim.

Aktif olarak Görev Yöneticisi'nden kontrol ettim. Ping çıktığında hiçbir şey internet kullanmıyor.

Sadece durduk yere ms artıyor paket Lost çıkıyor ve ping arşa çıkıyor.

@TabutcuZenciMan hocam Linux öneriniz var mı?

İnternet servis sağlayıcın nedir hocam Speedtest sitesinden hız testi yapıp ekran görüntüsü atar mısın?

Hocam YKS'den yeni çıktım ve çıktığım günden beridir istisnasız robot gibi öğlen kalkıp sabaha kadar PC'de oturuyorum. En son double boot mevzusu yaptığımda normal bootu da bozmuştum ama deneyeyim.

Aktif olarak Görev Yöneticisi'nden kontrol ettim. Ping çıktığında hiçbir şey internet kullanmıyor.

Sadece durduk yere ms artıyor paket Lost çıkıyor ve ping arşa çıkıyor.

@TabutcuZenciMan hocam Linux öneriniz var mı?

Kodla uğraşmak istemezseniz: Mint.
Yarısı kod: Fedora.
Tamamı kod: Arch.

@Einstein Superonline 100/10 paket

Normalde upload 8 cıvarı cıkıyordu ama nedense şimdi böyle oldu. Ama zaten burada ping göüzkmüyor oyunda gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1720783314239.png
    1720783314239.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı