- Makaleler
- 1
Anladım. Teşekkürler. Acaba 4000D'de güç adaptörü bağlanınca yan kapağı kapatmada sıkıntı olur mu diye merak etmiştim.
Anladım. Teşekkürler. Acaba 4000D'de güç adaptörü bağlanınca yan kapağı kapatmada sıkıntı olur mu diye merak etmiştim.
H7 airflow sığarmıParafla vade farksız 6 taksit aldım. İnventus kendisi ithal ediyor. İade ve değişim garantisi verdiklerini söylediler. 60 derecelerde geziyor. Oldukça kalın bir kart. 12 cm yaklaşık. Alanlar bunu göze alsın. Mini ITX sistem kurmak için aldım. NR200P ye sığıyor normalde. Lakin Dönüştürücü kablo çok fazla bükülmemesi gerektiği için kasayı değiştirdim bu yüzden. Eni geniş kasa gerekiyor. Sugo 14 aldım. Bakalım ona nasıl olacak.
Anakarttan kasa yan camına kadar 16 cm varsa sığarH7 airflow sığarmı
Tamamdır hocamAnakarttan kasa yan camına kadar 16 cm varsa sığar
Memnunmusunuz hangi işlemciyi kullanıyorsunuzAnakarttan kasa yan camına kadar 16 cm varsa sığar
Karttan memnunum. İmkan olsan 4080 almak isterdim. Ancak yetiyor şimdilik. İşlemci olarak 13400f kullanıyorum. Alacak olsam 13600k alırdım daha performans vaad ediyor çünkü. Uyguna geldiği için 13400f almıştım. Buna göre değerlendirebilirsiniz INTEL tarafında. AMD alacaksanız da yeni nesil biraz sıkıntılı başladı. Ben tavsiye etmiyorum 8000 serisi daha oturaklı olur AMD’de.S
Tamamdır hocam
Memnunmusunuz hangi işlemciyi kullanıyorsunuz
Ve 4080 Modeli için hangi işlemciyi önerirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.