Palit GeForce GTX 960 JetStream 4GB modelini duyurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
96a.jpg
96b.jpg
96c.jpg
96d.jpg

Kart çok asil duruyor. Ve de MSI'ın tasarımının biraz daha sert şekline benziyor :)

Msi kullanıp memnun kalan binleri de araştırıp bulabilirsin. Evga Classified kalitesiz veya kötü değil ama aynı fiyata daha iyisi varken almak mantıklı değil.
Kalitesiz ve kötü değil. Ama vasat, değil mi? Vasat kelimesinin anlamı nedir? Classifiedi bari Matrix le falan karşılaştır. Ben Classified değil, Superclocked 980 kullandım, gayet iyi.

Size kalsa NZXT de çöp gibi marka. Cooler Master en iyisi, çünki Türkiyede var, technopat da üzerine sistem kurmuş.

Kalitesiz ve kötü değil. Ama vasat, değil mi? Vasat kelimesinin anlamı nedir? Classifiedi bari Matrix le falan karşılaştır. Ben Classified değil, Superclocked 980 kullandım, gayet iyi.

Size kalsa NZXT de çöp gibi marka. Cooler Master en iyisi, çünki Türkiyede var, technopat da üzerine sistem kurmuş.
Vasat kelimesi orta yani ortalama demek. Biraz araştırıp öyle savunma yapın bari ya da kitap falan okuyun. Yorumda biraz da acımasız olabilir kabul ama beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle bir yargıya vardınız anlamadım. Yaşınıza veriyorum.

Vasatın sözlük anlamını biliyorum merak etme. Ben de diyorum ki Classified çok başarılı. Konu amacından saptığı için daha fazla yorum yapmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı