Palit RTX3080 GAMING PRO OC alınır mı?

ASUS'un soğutması iyi de ne biliyorsun yani karşılaştırma mı yaptın? ASUS'un soğutması iyi diye zamanında TUF modeli alanlar patlamadı mı? Belki ROG serisinde falan da çıkacak bu sorun ne biliyorsun? ASUS'un soğutması iyi de Palit'in soğutması iğrenç mi? Önerelim o zaman arkadaşa sen MSI lıghtnıng Z falan bekle kardeşim ya, ya da EVGA'nın en tepe soğutmasını. Biraz mantıklı yorumlar yazsanız keşke.

Kaç yerde araştırdın gördün test ettin Palit soğutmasının sıkıntısını mı gördün?

Adam STRIX satın almış. TUF mu almış. Ben Palit kötü mü dedim kendi segmentinin en iyisi. Sen ROG ile Palit'i aynı kefeye koyuyorsan bilemem.

Hocam araba bayilerinde ne yapıyorlar? Hiç gitmedim de.
Ellerinde olmayan aracı satın almak isteyen biri parayı ödedikten sonra araba mağazaya gelesiye kadar bekler. 2-3 ay arası değişir bu süre. 2-3 ay sonra fiyatlar artar ise "arabaya ödediğiniz para yetmiyor, daha fazla ödemeniz gerek. Fiyatlar yükseldi." diyorlar.

Ellerinde olmayan aracı satın almak isteyen biri parayı ödedikten sonra araba mağazaya gelesiye kadar bekler. 2-3 ay arası değişir bu süre. 2-3 ay sonra fiyatlar artar ise "arabaya ödediğiniz para yetmiyor, daha fazla ödemeniz gerek. Fiyatlar yükseldi." Diyorlar.

Vatan'dan beklenir mi?
Kısmen evet ama hukuken yasak.

Çıktığı gün gittiğimde ön sipariş alıyorlardı mağazadan bende öyle yaptım 9018 TL kasaya ödeme yapıp faturamı aldım ürün geldiğinde haber vereceklerini ve gelip sadece ürünü alacaksınız dediler o yüzden bozmakta istemiyorum ama gerçekten bir süre vermiyorlar 1 ayı geçti kasa yatıyor evde.
Kasa yatıyorsa mesajlarınızı hangi bilgisayarla yazıyorsunuz? Sil baştan yeni bir PC topluyorsunuz sanırsam. Alıntıladığım mesajı yazdığınız PC'nin özellikleri nelerdir? Yeni toplayacağınız bilgisayarın özellikleri nedir? Merak ettim :)

Önce şunda anlaşalım şu marka iyidir şu marka kötüdür diye bir şey yok, her markanın sorunlu ürünleri vardır, TUF alanlar patladı vaktinde, Asus'un GPUTweak2 yazılımı başlı başına bir sorun zaten. MSI'ın bazı modellerinde fanlar çalışmaya başlamıyordu. Her markanın üst düzey ve giriş seviyesi ürünleri vardır, lütfen şu marka iyidir şu marka kötüdür yapmayın. Markanın üst düzey modeli olduğu sürece ucuz olanı almalısınız, pek bir fark çıkmıyor, neye göre STRIX soğutması daha iyi? Daha fazla ısı borusu mu var? VRM soğutması daha mı iyi ispat edin. Sizin kafanız ROG STRIX havalı moruq daha çok bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı