Palm-claw grip için 2000TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000-2000
Şansımdan o da tükenmiş :/
Stoklar hızlı yenileniyor diye biliyorum hocam ama bütçen yetiyorsa düz R1 yada vt9 air da alabilirsin.

Ayrıca bahsettim mi hatırlamıyorum ama parolapara kampanyası hala devam ediyor, onu kullanınca 400 TL cashback veriyor. Kullanmak istersen yani bütçeni arttırabilirsin diye söyleyim dedim.

Stoklar hızlı yenileniyor diye biliyorum hocam ama bütçen yetiyorsa düz R1 ya da VT9 Air da alabilirsin.

Ayrıca bahsettim mi hatırlamıyorum ama Parolapara kampanyası hala devam ediyor, onu kullanınca 400 TL cashback veriyor. Kullanmak istersen yani bütçeni arttırabilirsin diye söyleyim dedim.

Parolapara güvenilir mi galiba kyc istiyor diye duydum biraz kararsız kaldım o yüzden araştırmadım?
R1SE+ normal kullanıcı için düz r1'den aşağı kalır yanı var mı yani farkı hissettirir mi?
R1 daha iyi diyorsan onu alacağım yok fark vermeni gerektiren bir durum yok diyorsan birkaç gün SE+ için stok bekleyeceğim.
Kusura bakma lütfen biraz fazla soruyorum.

Kusura bakma lütfen biraz fazla soruyorum.
Yok hocam sorun değil.

R1SE+ normal kullanıcı için düz r1'den aşağı kalır yanı var mı yani farkı hissettirir mi?
R1 daha iyi diyorsan onu alacağım yok fark vermeni gerektiren bir durum yok diyorsan birkaç gün SE+ için stok bekleyeceğim.
Gözle görülür bir fark yaşamazsın hocam, istersen bekleyebilrsin tabi stok, hatta istersen wraithin iletişim kısmından sorabilirsin ne zaman stoklar yenilenecek diye. Net bir cevap vereceklerini sanmam ama sormaktan zarar gelmez.

Parolapara güvenilir mi galiba kyc istiyor diye duydum biraz kararsız kaldım o yüzden araştırmadım?
Ben de bakanlık onaylı dendiği için güvenip kullandım, şu ana kadar sorun yaşamadım yaşayan da görmedim ama kimse kesin bir şey diyemez tabi. Güvenip güvenmemek size kalmış.

Gözle görülür bir fark yaşamazsın hocam, istersen bekleyebilrsin tabii stok.

Hocam aşırı kararsız kaldım profesyonel esporcu değilim.
02/05 de stoğa girecekmiş R1 SE+ fiyatıyla beni kendine çekiyor çünkü fazla harcamak istemiyorum ama almışkende bir kere almak bir daha uğraşmak istemiyorum.
Bu yüzdende atmış olduğun Darmoshark'lar ilgimi çekiyor, Parolapara ve İyzico ile 1500TL'ye falan geliyor galiba.
Ama sorun şu ki o kadar çıktıktan sonra 500 TL falan daha koyup Scyrox V6 alayım diyorum 8K dongle falan da mevcut onda İyzico Parolapara + Gaming gen %10 indirimiyle 2000 civarı bir şeye geliyor yanlış hesaplamıyorsam.
Bana bir yol göster dünyanın en lezzetli pilavlarını yapan kadim usta.

Bu yüzdende atmış olduğun Darmoshark'lar ilgimi çekiyor, Parolapara ve İyzico ile 1500TL'ye falan geliyor galiba.
Hocam öncelikle iyzico bu ay wraith de geçerli mi o konuda emin değilim ama ben değil diye biliyorum. Canlı desteğe sorman iyi olur.

Hocam öncelikle çok bütçe ayırmak istemiyorsan r1 se+ direkt alınabilir bence.
Ama bütçem çıkıyor yine de scyroxa çok para vermek istemiyorum dersen darmoshark uyguna gelir.
Yada şu ikisinden biri de olabilir 8 khz istiyorsan.

Bütçen scyroxa kadar çıkmıyorsa kampanyalarla bunlardan birini de alabilirsin. 1700-1800 e gelecekler.

1745861666291.png

V6 ile kıyaslaması bu şekilde hocam. Bir de 8k hz nin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum, avantajından çok dezavantajı var. Her oyunda tam performans alamazsın zaten, bir de üstüne fps kaybı yaşarsın ve şarjın daha hızlı biter. Benim sana tavsiyem o yüzden

R1 SE+ den tut scyroxa kadar oyunlarda hepsi işini gayet görür. Daha önemli olan hangisinin senin tutuş şekline uyacağı.

Şu siteden hepsinin şeklini kıyaslayabilirsin.

Hocam öncelikle İyzico bu ay Wraith de geçerli mi o konuda emin değilim ama ben değil diye biliyorum. Canlı desteğe sorman iyi olur.

Hocam öncelikle çok bütçe ayırmak istemiyorsan R1 SE+ direkt alınabilir bence.
Ama bütçem çıkıyor yine de scyroxa çok para vermek istemiyorum dersen Darmoshark uyguna gelir.
Ya da şu ikisinden biri de olabilir 8 KHz istiyorsan.

Bütçen scyroxa kadar çıkmıyorsa kampanyalarla bunlardan birini de alabilirsin. 1700-1800'e gelecekler.

Eki Görüntüle 2480088
V6 ile kıyaslaması bu şekilde hocam. Bir de 8K Hz'nin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum, avantajından çok dezavantajı var. Her oyunda tam performans alamazsın zaten, bir de üstüne FPS kaybı yaşarsın ve şarjın daha hızlı biter. Benim sana tavsiyem o yüzden

R1 SE+den tut scyroxa kadar oyunlarda hepsi işini gayet görür. Daha önemli olan hangisinin senin tutuş şekline uyacağı.

Şu siteden hepsinin şeklini kıyaslayabilirsin.

Bize mesaj kalmamışki hocam, elinize sağlık

02/05 de stoğa girecekmiş R1 SE+ fiyatıyla beni kendine çekiyor çünkü fazla harcamak istemiyorum ama almışkende bir kere almak bir daha uğraşmak istemiyorum.
Ama sorun şu ki o kadar çıktıktan sonra 500 TL falan daha koyup Scyrox V6 alayım diyorum 8K dongle falan da mevcut onda İyzico Parolapara + Gaming gen %10 indirimiyle 2000 civarı bir şeye geliyor yanlış hesaplamıyorsam.

Ömürlük kullanırım dersen Scyrox V6-V8 al, Hz önemli değil ise tutuş şekline ve el boyutuna göre Darmoshark modelleri arasından seçim yap.

İyzico ile nasıl 1500 geliyor hocam, İyzico dada mı kampanya var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı