Palu Ailesi!

Thermes

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2014
Mesajlar
5.435
Makaleler
61
Çözümler
4
Bu aile hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence Palu'lardan daha vahim olan, bunun gibi kim bilir ortaya çıkamayan kaç tane dram yaşandı yaşanıyor? Birkaç defa karakola gidilip şikayet vs. bulunulmuş ama malumunuz ülkemizde karakol polisleri hiçbir işe yaramadıkları için baş şeytan Tuncel'in eline geri teslim etmişler kadın ve çocukları.
Ülkede adalet olmadığı zaman bunun gibi olaylar daha da artacaktır.


Ekran Alıntısı.JPG

FB_IMG_15469585881528915.jpg

FB_IMG_15469585970045083.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çarpık Din Anlayışı + Maxsimum Cahalet + Yoksulluk + Yetkililerin İlgisizliği = Palu Ailesi.

Bunların tek olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. TV ve internet yaygınlaştığı için bu pislikleri daha çok görür ve duyar olduk. Anadolunun kırsal kesimlerinde ya da gettolarda ne ''Palular'' var Allah bilir.
 
Son düzenleme:
Palu; Müslümanım diyip asla onun ilk ayeti olan "Oku" yu dahil yapmaktan çekinen, her hocayım diyene inanan, cahilliğin maksimum seviyede olduğu aile biçimine verilen ad. Sonunda tutuklandı.
 
Neymiş efendim baldızı mıdır kardeşi midir her neyse ona tecavüz etmiş. Bunu okuyan yüzlerde bir tebessüm ve içinden edilen o küfür... Duyabiliyorum. :LOL:
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı