Panda Anti-Virüs nasıl?

Pek bilinmeyen bir marka. Avast veya diğer insanların önerdiği ünlü programları kullanmanız önerilir.
Avast'ı önermem hocam maalesef sürekli hataları bulunuyor, bir ara bilgi sattığı falan ortaya çıkmıştı. Olaylıdır kendileri yani. Ben şahsen bir programı önce sanal makineye kurarım özellikle antivirüs veya google'dan indirdiğim yazılımlar için (korsan değil tabii ki)) kullandım sanal makinada 0 virüs dediği sistemi kaspersky ve malwarebytes ile tarattığımda 28 virüs bulmuştu. Tek çare kaspersky+malwarebytes adamlar sektörün lideri konumundalar ve performansları da açık farkla önde yani.

Adında bile bi 3 kâğıtcılık seziyorum.
Pek bilinmeyen bir marka. Avast veya diğer insanların önerdiği ünlü programları kullanmanız önerilir.

Aksine, bilinen ve güvenilir bir firma. Tabii, tek bildiği "Kaspersky + Malwarebytes yükle" demekten başka bir şey olmayanların doluştuğu, papağan yuvası güvenlik bölümünde adının daha önce duyulmamış olmasını normal karşılıyorum.

Avast'ı önermem hocam maalesef sürekli hataları bulunuyor, bir ara bilgi sattığı falan ortaya çıkmıştı. Olaylıdır kendileri yani.
Ortaya çıkmadı, çoktan beri biliniyordu ve kurulum öncesi her kullanıcı bundan haberdar ediliyordu. Okumadıkları kullanıcı sözleşmesinden mağdur oldular sadece. Fail şirket Jumpshot da bu olaydan sonra direkt kapatıldı zaten.

AVG/Avast gerek koruma gerek performans bakımından gayet iyi bir antivirüstür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı