Pandemi nasıl bitti?

Virüsler kişiden kişiye geçişte neredeyse istisnasız her seferinde evrilirler. Genomları %100 korunamaz. Tek bazlık değişiklikler bile aktif bölgelerde 3 boyutlu yapıyı bozabiliyor. Bu da işlev kaybına neden oluyor. İlk virüs ile güncel virüs arasındaki aktivite ve semptom farklarının nedeni bu.
Bu süreçte;
- Aşılarla ilk yıkıcı virüse karşı immün direnç gösterilmesi sağlanarak global ölümler engellendi.

- Virüs kişiden kişiye evrilerek etkisiz hale geldi. Bu durum zamanla tam ters olarak da gerçekleşebilir, olasılık sonsuz.
Ne koydularsa aşılara bağışıklık sistemimin içinden geçti önceden hastalığın H'sini tanımazken şimdi sıkı da giyinsem en ufak soğukta nezle oluyorum.
Aşının sizin bağışıklık sisteminizin çökmesiyle alakası yok. Aşıların içeriği yalnızca virüslerin tanıma bölgeleri ve o bölgelerin aşı uygulanana kadar korunması için gerekli kimyasallardan oluşuyor. Vücudunuza uygulandıktan 1-2 saat sonra aşının orjinali sizin vücudunuzda denatüre oluyor. Sonrası sizin kendi immün sisteminizin yeteneği. Bazı kişiler ağır tepkiler gösterirken bazıları aşıyı fark bile etmedi.

Virüsler kişiden kişiye geçişte neredeyse istisnasız her seferinde evrilirler. Genomları %100 korunamaz. Tek bazlık değişiklikler bile aktif bölgelerde 3 boyutlu yapıyı bozabiliyor. Bu da işlev kaybına neden oluyor. İlk virüs ile güncel virüs arasındaki aktivite ve semptom farklarının nedeni bu.
Bu süreçte;
- Aşılarla ilk yıkıcı virüse karşı immün direnç gösterilmesi sağlanarak global ölümler engellendi.

- Virüs kişiden kişiye evrilerek etkisiz hale geldi. Bu durum zamanla tam ters olarak da gerçekleşebilir, olasılık sonsuz.

Aşının sizin bağışıklık sisteminizin çökmesiyle alakası yok. Aşıların içeriği yalnızca virüslerin tanıma bölgeleri ve o bölgelerin aşı uygulanana kadar korunması için gerekli kimyasallardan oluşuyor. Vücudunuza uygulandıktan 1-2 saat sonra aşının orijinali sizin vücudunuzda denatüre oluyor. Sonrası sizin kendi immün sisteminizin yeteneği. Bazı kişiler ağır tepkiler gösterirken bazıları aşıyı fark bile etmedi.

Düzenli beslenen ve spor yapan biriyim ona rağmen bağışıklık sistemim iyi değil gibi artık ne yapayım bilmiyorum vallahi ölene kadar devam böyle.

Hocam dalga mı geçiyorsunuz :D? Sınavlar Online şekilde oluyordu yanıma çalışkan kuzenimi falan çağırıyordum kimseye 100 girildiği yok belki beden derslerine 100 girilmiştir.

Bakın hocam pardon 6.sınıfmış

Dosya Ekleri

• 1708254168499.jpeg
    1708254168499.jpeg
    732,1 KB · Görüntüleme: 45
Düzenli beslenen ve spor yapan biriyim ona rağmen bağışıklık sistemim iyi değil gibi artık ne yapayım bilmiyorum vallahi ölene kadar devam böyle.
Bir genel tahlil yaptırın. Belli element ya da minerallerin eksikliği bu durumu tetikleyebiliyor. Başka sistemik bir rahatsızlığınız da olabilir.
Keza şu sıralar deli gibi yaygın olan virüsler 1 yıldır hiç boş geçmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı