Eğer öleceğini düşündüğünüz insanları (bkz. yaşlılar/kronik hastalar) hastanelere koyarsanız, hastaneye gidenler ölür. Tam tersini yaparsanız hastaneler bütün her şeyin çözümü olur.
Hocam afedersiniz ama ağır saçmalıyorsun şu an. O kadar para veriliyor bu aşılara, sırf bizi öldürmek için neden o kadar para harcasınlar? Hadi Çin'i geçtim, Türkiye o kadar kalabalık nüfuslü bir ülke değil ki.Nüfus azaltma projeleri en başından beri mantıklı geliyor bana.
Dünyanın düzeninini değiştirmek ücretsiz, ucuz mu olacaktı?Hocam afedersiniz ama ağır saçmalıyorsun şu an. O kadar para veriliyor bu aşılara, sırf bizi öldürmek için neden o kadar para harcasınlar? Hadi Çin'i geçtim, Türkiye o kadar kalabalık nüfuslü bir ülke değil ki.
Ünlem koymadan anlayamayan da varsın anlamasın zaten, önemli değil.Aman hocam, ilk okuduğumda bir tedirgin oldum. Ünleminizi koyun, linç yemeyin.![]()
Bu hastalıktan herkesin ölme riski var. Bir nüfus azaltma projesi olsaydı emin ol bulaşıcılığı bu kadar yüksek olan bir şey olmazdı.Nüfus azaltma projeleri en başından beri mantıklı geliyor bana.
Düzen değiştirmek mi? Hocam cidden saçmalıyorsun şu an.Dünyanın düzeninini değiştirmek ücretsiz, ucuz mu olacaktı?
Nüfus azaltma projeleri en başından beri mantıklı geliyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.